2015-06-19 04:19:06
Φωτογραφία για Μ. Ασλανίδου: Τι δουλειά έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι;
Μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του «The Voice 2», η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι δουλειά έκανε πριν πιάσει το μικρόφωνο.

«Βοηθός μικροβιολόγου σπούδασα. Έχω δουλέψει στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και σε ένα άλλο στα Γιαννιτσά. Δεν είναι ότι μου άρεσε η συγκεκριμένη δουλειά, απλά ο δρόμος μου με πήγε στο τραγούδι. Πάντως, από την εμπειρία μου εκεί, μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όσο για το αν έχει εξοικειωθεί με τον θάνατο, η ίδια δήλωσε «Δεν πιστεύω ότι εξοικειώνεται κανείς με το θάνατο. Πρόσφατα πήγαμε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τα παιδιά μου και κάποια στιγμή τους είπα: "Τελικά πόσο μικρή είναι η ζωή". Πετάχτηκε τότε μία και μου είπε: "Και μάλιστα με ένα τέλος που γνωρίζουμε όλοι". Η ζωή έχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Γι' αυτό καλό είναι να τη ζούμε πιο συνειδητά και να είμαστε αληθινοί και ανθρώπινοι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ