2015-06-19 11:30:23
Φωτογραφία για Δέσποινα Βανδή: Θέλει να βαφτίσει τον γιο της στη θάλασσα
Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα για τα δύο παιδιά της Μελίνα (11 ετών) και Γιώργο (8 ετών), καθώς ολοκλήρωσαν τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Βρέθηκαν λοιπόν με την μαμά τους στο Grand Resort Lagonissi για μπάνιο.

«Παρόλο που το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό, ενόψει και του τελικού του The Voice, τα παιδιά είναι σχεδόν παντού μαζί της. Έχουν βρεθεί και σε live του σόου, ενώ η Μελίνα αρκετές φορές συνοδεύει τη μαμά της στις προγραμματισμένες πρόβες της» επισημαίνει στο περιοδικό συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή. «Με το Μελινάκι έχουμε μια φοβερή σχέση. Υπάρχει μεγάλη αδυναμία. Κι εγώ της έχω. Έχω αρχίσει τη yoga γιατί τώρα που έχει μπει στην εφηβεία -πολύ φυσιολογικά- υπάρχουν εντάσεις. Προσπαθώ να μην παρασύρομαι, σκέφτομαι διαρκώς πως είναι ένα παιδί, πως εγώ είμαι η ώριμη στη σχέση κι εγώ πρέπει να έχω ώριμη συμπεριφορά για να μη σκοτωθούμε!», παραδέχτηκε γελώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Τετ-α-Τετ.

Εκτός όμως αυτού, αποκάλυψε και την επιθυμία της ίδιας, αλλά και του συζύγου της Ντέμη Νικολαϊδη, να βαφτίσουν τον 8χρονο γιο τους. «Θέλουμε να το κάνουμε. Του το έχουμε υποσχεθεί. Κάθε καλοκαίρι λέμε “τώρα θα το κάνουμε”. Ο ίδιος νομίζει ότι θα βαφτιστεί όπως τα μικρά παιδιά. Του λέω “παιδί μου, στη θάλασσα θα σε βαφτίσουμε με μαγιό”. Θα γίνει κάποια στιγμή».

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ