2015-06-19 12:08:02
Φωτογραφία για Κρήτη: Στην φυλακή η 69χρονη που σκότωσε στον σύζυγό της
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 69χρονη, η οποία λίγα 24ωρα πριν διεπραξε ένα στυγερό έγκλημα, σκοτώνοντας με μπαλτά τον - επί δεκαετίες- σύζυγο της.

Η 69χρονη η οποία χαρακτήρισε κακή στιγμή το έγκλημα που διέπραξε η ίδια μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία, είπε ότι θόλωσε εκείνη τη στιγμή και δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα είχε η κατάσταση την οποία βίωσε εκείνη τη μέρα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας χθες το μεσημέρι, έχοντας δίπλα της, τις κόρες της και εξήγησε τις συνθήκες και τους λόγους για τους οποίους έφτασε σε αυτό το σημείο: Να σηκώσει το μπαλτά και να καταφέρει θανάσιμα χτυπηματα στον σύζυγο της.

Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες είπε - όπως έχει άλλωστε γίνει γνωστό και τις προηγούμενες μέρες- είναι πως ζούσε μια ζωή-κόλαση στα χέρια του άντρα της. Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νεάπολης όπου αναμένεται να κρατηθεί, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης της, έχει ήδη κατατεθεί σχετικο αίτημα για την εξετάση της από ψυχίατρο, αφού, σύμφωνα με την ίδια αλλά και το δικηγόρο της, η 69χρονη έφτασε να εγκληματίσει, μη μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίηση Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ