2015-06-19 16:42:49
Φωτογραφία για «ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΠΑΤΟ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ!»
Η δικαστική διαμάχη του Πάτο με την Κορίνθιανς, σε πρώτη βάση, βρήκε νικήτρια την ομάδα από τη Βραζιλία και έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει δανεικός στη Σάο Πάουλο μέχρι το 2015, ενώ η νέα ακρόαση είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο.

«Ήττα για τον Πάτο στο δικαστήριο, συνεχίζει στη Σάο Πάουλο», αυτή είναι η είδηση που γράφεται στα περισσότερα ΜΜΕ της Βραζιλίας σχετικά με την υπόθεση του 25χρονου επιθετικού, που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ενα από τα Μέσα της «χώρας του καφέ» και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «esportes.r7.com», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι το πρωί της Πέμπτης, ο Δικαστής Αντρέ Ντόρστερ Εδουάρδο Αραούχο του 61ου Εργατικού Δικαστηρίου αρνήθηκε την ένσταση του παίκτη για να σπάσει το συμβόλαιό του με την Κορίνθιανς, λόγω της καθυστέρησης πληρωμής των χρημάτων που δικαιούται από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός του.


Την περασμένη εβδομάδα η Κορίνθιανς πλήρωσε περίπου 4.000.000 R $, χρήματα που αντιστοιχούν σε εργασία 10 μηνών, κατόπιν προσφυγής του Πάτο στο δικαστήριο. Από την πλευρά της η Σάο Πάουλο, στην ομάδα αγωνίζεται ως δανεικός, του έδωσε χρωστούμενα δύο μηνών.

Κατά την επιχειρηματολογία του, ο δικαστής εξήγησε ότι δεν μπορεί να δικαιώσει τον Πάτο, καθώς δεν αναγνωρίζει την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός του ως μισθό. Γι αυτό και δεν προχώρησε η διαδικασία της άμεση διακοπής του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Μετά τη νίκη της, η Κορίνθιανς μέσω του δικηγόρου της Ροτζέριο Μόλικα τόνισε: «Ήταν αυτό που περιμέναμε, ήμασταν πολύ σίγουροι γι αυτή την απόφαση. Θα έχουμε μια πιο ισχυρή υπερασπιστική γραμμή για την επόμενη φάση της διαδικασίας».

Ετσι ο Αλεσάντρε Πάτο θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Σάο Πάουλο μέχρι το τέλος του 2015. Η νέα ακρόαση είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό δηλαδή ότι η επιστροφή του Πάτο στην Ευρώπη θα καθυστερήσει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ