2015-06-19 20:11:47
Φωτογραφία για Γλέζος: Πάγωμα πληρωμών των δανείων για έναν χρόνο
Το πάγωμα πληρωμών για έναν χρόνο προτείνει ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επικαλέστηκε και τη δήλωση του προέδρου της Αυστρίας κύριου Φάιμαν, ο οποίος είχε μιλήσει για αναστολή πληρωμών της Ελλάδας για πέντε χρόνια.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές και ανέφερε πώς η μόνη λύση, ώστε να μην επέλθει αδιέξοδο και που δεν οδηγεί στην υποταγή ή στη ρήξη είναι το πάγωμα πληρωμών για έναν χρόνο. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

“Η ακατανόητη στάση των εταίρων στις διαπραγματεύσεις με την Ελληνική κυβέρνηση, έχει δημιουργήσει αδιέξοδο στις συζητήσεις για εξεύρεση βιώσιμης συμφωνίας. Η μόνη λύση μπροστά στο αδιέξοδο, που δεν οδηγεί ούτε στην υποταγή ούτε στην ρήξη, είναι το πάγωμα των πληρωμών για ένα χρόνο.

Άλλωστε και ο πρόεδρος της Αυστρίας Β. Φάιμαν έκανε πρόταση για αναστολή εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της Ελλάδας για πέντε χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, θα δοθεί ο χρόνος στον Ελληνικό λαό να αντιμετωπίσει τα οικονομικά του προβλήματα, θα οδηγήσει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης, θα δώσει ανάσα στην Κυβέρνηση, για να προχωρήσει σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις που θα αναμορφώσουν το φορολογικό μας σύστημα και να γίνει ο έλεγχος που θα ξεκαθαρίσει το πόσα ακριβώς χρωστάει η Ελλάδα και σε ποιους”.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ