2015-06-19 21:40:07
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΝΣΤΟΝ!
Βγήκε στη δημοσιότητα το ραντεβού των προέδρων του Ολυμπιακού, αδελφών Αγγελόπουλων, με τον Μπράιαντ Ντάνστον και η πληροφορία πως οι πρωταθλητές κατέθεσαν πρόταση στον Αμερικανό σέντερ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ποιες είναι, όμως, οι λεπτομέρειες της πρότασης και ποιο το σημείο – κλειδί, που αποτελεί είδηση με βάση την πολιτική της ΚΑΕ στα συμβόλαια των ξένων?

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net" Το καλοκαίρι του 2013 ο Ολυμπιακός είχε προτείνει στον Ντάνστον συμβόλαιο δύο ετών με όρο αποδέσμευσης από την πλευρά της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι – όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις προτάσεις στους ξένους – και του έδωσε 500 και 550 χιλιάδες δολάρια. Συμφωνία που υπέγραψε ο Ντάνστον.

Τώρα ο Ολυμπιακός προσέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος 1.4 εκατομμύρια δολάρια, 700 χιλιάδες για κάθε σεζόν συνεργασίας. Η ειδοποιός διαφορά που δείχνει την πίστη του κλαμπ στις δυνατότητες του παίκτη, είναι πως η πρόταση είναι για διετή εγγυημένη συμφωνία, χωρίς όρος αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2016. Κάτι που πολύ σπάνια δίνει ο Ολυμπιακός στους ξένους παίκτες.


Ο Ντάνστον που βρίσκεται σε διακοπές ζήτησε κάποιες μέρες για να σκεφτεί και να απαντήσει. Η πρόταση της Εφές είναι γνωστή εδώ και μέρες. Θα του αποφέρει 400 χιλιάδες δολάρια παραπάνω στην διετία, αλλά χωρίς η δεύτερη σεζόν να είναι εγγυημένη. Περιλαμβάνει Kick Out όρο με την σχετική αποζημίωση.

Ο Ντάνστον δεν έχει αποφασίσει ακόμα και θα ενημερώσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πολύ σύντομα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ