2015-06-20 08:00:21
Φωτογραφία για Charlize Theron- Sean Penn: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!
Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στη διεθνή σοουμπίζ ο χωρισμός της Charlize Theron με τον Sean Penn, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, ενώ ακόμη κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα γράφονται!

Όπως γράφτηκε αρχικά στον ξένο Τύπο η 39χρονη ηθοποιός ήταν αυτή πο αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, ενώ τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος που χώρισαν ήταν η...ασφυξία!

Όπως γράφτηκε η Theron ένιωσε να πνίγεται μέσα στη σχέση, εν μέσω και του φουλ προγράμματός της για την προώθηση της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής».

«Το να είναι με τον Sean Penn ήταν μια εργασία πλήρους απασχόλησης! Είναι ένας εντυπωσιακός άνθρωπος, αλλά η μόνιμη σοβαρότητά του και η αποφυγή κάθε διασκέδασης καταντά κουραστική», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών στο Hollywood Life και προσθέτει: «Όλο αυτό ήταν πολύ έντονο για τη Charlize και χρειαζόταν μια “ανάσα”. Τον αγαπά και τον σέβεται, αλλά χρειάζεται να απομακρυνθεί λίγο από αυτό το πιεστικό περιβάλλον».

Να σημειώσουμε πως η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν σε φιλανθρωπικό event στη Βιέννη, στις 16 Μαΐου.

Πηγή: govastileto
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ