2015-06-20 14:17:07
Φωτογραφία για Κύριε Δήμαρχε της Καλλιθέας θα μας απαντήσετε;
Αγαπητό tromaktiko,

17 Ιουνίου μέρα Τετάρτη στην παραλία Καλλιθέας η πρώτη μέρα στα Camp Ένα απίστευτο μπάχαλο. Οι συντονιστές να μην μπορούν να συντονιστούν μεταξύ τους. Να σε στέλνουν σε μια από τις ουρές με τα παιδιά και μετά να έρχεται άλλη συντονίστρια να σε στέλνει αλλού. Να πετάγεται άλλη συντονίστρια στις ουρές και να λέει οργανωθείτε λίγο. Για γέλια και για κλάματα. Θα έλεγε κανείς ότι εκείνη την στιγμή βρέθηκαν μαζί όλοι οι υπεύθυνοι και ψαχνόντουσαν και αυτοί. Άντε λες πρώτη μέρα. Την επομένη μέρα είπα να περάσω να δω τι κάνουν μια και έχω τα παιδιά μου εκεί. Έτσι λοιπόν έχοντας μια εποπτική θέση από ψηλά για 40 λεπτά που ήμουν εκεί παρατήρησα τα εξής.

Τα διάφορα Groups παιδιών όταν φεύγουν από τους χώρους περνούν από τον δρόμο εισόδου της μαρίνας των σκαφών με τον ομαδάρχη τους για να πάνε σε άλλους χώρους και από τον ίδιο σημείο περνάνε όταν επιστρέφουν.


Τα αμάξια που εισέρχονται από την πύλη και όσα εξέρχονται από την Μαρίνα δεν υπολογίζουν ότι στο σημείο υπάρχουν παιδιά. Όσο ήμουν εκεί, μηχανές και μηχανάκια περνάνε σφαίρα. Αμάξια το ίδιο. Την ώρα που επέστρεφε Group ένας ήταν και ανυπόμονος και τους κούναγε το χέρι να περάσουν γρήγορα και μόλις περάσανε και τα τελευταία παιδιά την μέση του δρόμου έκανε ελιγμό για να περάσει από δίπλα τους και να φύγει. Δεν κάθονται όλοι οι ομαδάρχες και βοηθοί στο τέλος μέχρι να περάσουν όλα τα παιδιά

.Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Λες και τυχαίνει όποτε πάω να παρατηρήσω κάποια πράγματα. Κάποιο παιδί έφυγε από την ομάδα του (στο σκάκι από ότι άκουσα) και πήρε τον δρόμο να γυρίσει μόνο του στον χώρο υποδοχής περνώντας από το σημείο που προανέφερα χωρίς να δει αν υπάρχει εισερχόμενο ή εξερχόμενο όχημα. Ο ομαδάρχης του και οι βοηθοί που ήταν ; Ευτυχώς το πρόλαβε μια από τις υπεύθυνες γυναίκες.

Μιας που μιλήσαμε και για υπευθυνότητα. Έτυχε να πετύχω όλα τα groups που επιστρέφανε από κάποιους μακρινούς χώρους. Η θέση μου πολύ καλά εποπτικά, εκεί που μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε και φυσικά μιλάω ακριβώς από πάνω από τους χώρους υποδοχής ερχόμενος από την γέφυρα που ενώνει τον χώρο της λυρικής σκηνής με την παραλία.

Παρατήρησα κάτι πολύ καλούς ομαδάρχες οι οποίοι ξέραν πολύ καλά πώς να κινηθούν. Παρατήρησα όμως και κάτι πελαγωμένους/μένες που προχώραγαν τα παιδιά χύμα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα ένα μηχανάκι παρκαρισμένο ακριβώς πάνω στο πεζοδρόμιο υποδοχής, ερχόμενο ένα group μικρών παιδιών το ρίξανε. H ομαδάρχης άρχισε να φωνάζει ποιος το έκανε και ποιος θα το σηκώσει τώρα γιατί αυτή έχει την μέση της. Μάλιστα στα νεύρα της τους φώναξε «ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ» «ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ» Πάλι καλά που δεν το έκανε γιατί ήμουν έτοιμος να της πετάξω το κινητό. Το ότι προχώραγε με το ένα χέρι κρατώντας καφέ και με το άλλο κρατώντας το πρόγραμμα να προσπαθεί να διαβάσει τι πρέπει να κάνει και τα παιδιά να προχωράνε στον αυτόματο , αυτό δεν την πείραξε. Αντί να δει αν κάποιο παιδάκι χτύπησε παρόλο που το μηχανάκι έπεσε από την 'άλλη μεριά άρχισε να φωνάζει. Κύριε Κάρναβε ομαδάρχες γίνονται υπεύθυνα άτομα για τα παιδιά μας, όχι κάποιος που έχει ανάγκη από δουλειά.

Οι ομαδάρχες έχουν και βοηθούς αν κατάλαβα καλά, παιδιά λυκείου δεν ξέρω ακριβώς. Σε ένα group κάτι που ρώτησε ένα παιδί δύο μεγαλύτερα παιδιά βοηθούς , το αποπήραν με έντονη φωνή με συμπεριφορά αρχηγού σε συμμορία γειτονιάς.

Επόμενο group που έφτασε στο σημείο του δρόμου που θέλει προσοχή δεν υπήρχε ο ομαδάρχης αλλά η βοηθός, μια κοπελίτσα που προσπαθούσε να επιβληθεί φωνάζοντας και μόνο που τα κλάματα δεν έβαλε. Φυσικά τα παιδιά του group είχαν απλωθεί και κάποια είχαν σταματήσει για αρκετή ώρα στην μέση του δρόμου της πύλης. Δυο ομαδάρχες που δεν κατάλαβα αν ήταν του συγκεκριμένου group κατέφθαναν ποιο πίσω με καθυστέρηση και τότε μόνο συγκέντρωσαν τα παιδιά.

Όσο για την ασφάλεια του χώρου και πως εποπτεύετε όλη αυτή η ιστορία ας μην το συζητήσουμε. Ξεχνάτε ότι 5 χιλιόμετρα ποιο πέρα μόνο αυτή την εβδομάδα κατέφθασαν 3000 μετανάστες πεινασμένοι χωρίς στοιχεία και αγνώστου συμπεριφοράς.

Γυρνώντας τα groups ακούω έναν υπεύθυνο να λέει ότι δεν έχει γυμναστές ούτε για δείγμα και θα ΄βάζαν τα παιδιά να δούνε ταινία. Ταινία βλέπουν και τα παιδιά στο σπίτι και δεν τα στείλαμε εκεί για να τα παρκάρουμε σε μια άλλη ταινία.

Αυτά ήταν για το Camp μόνο την δεύτερη μέρα για τα 40 λεπτά που έκατσα και παρατηρούσα.

Σκεπτόμενος αυτό άρχισα να τσαντίζομαι και με άλλα πράγματα, όπως την «μ ούφα» ποδηλατοδρόμο στο τέρμα της Δημοσθένους δεξιά. Είπαμε με τα παιδιά να τον ακολουθήσουμε και στα 50 μέτρα αφού σε ΄βάζει να διασχίσεις τον περιφερειακό δρόμο του κολυμβητηρίου πάνω ακριβώς στην στροφή χωρίς ορατότητά, καταλήγει μετά από 20 μέτρα στην Λάμπρου Κατσώνη και συνεχίζετε από την απέναντι μεριά.

Κύριε Κ.πως θα διασχίσουμε την Λάμπρου Κατσώνη για να βρεθούμε απέναντι;

Γενικά τι έχετε προβλέψει για τον κόσμο με παιδιά και ποδήλατα που βρίσκονται πάνω από την Λάμπρου Κατσώνη, πως θα τα την διασχίσουν; Από τα φανάρια της Δημοσθένους; ή από τα περάσματά «καρμανιόλα» που είναι όλη η Λάμπρου Κατσώνη από την αρχή της μέχρι το τέλος της.

Ξέχασα να σας πω ότι στο τέλος της Δημοσθένους αν πάρετε τον ποδηλατοδρόμο στα αριστερά, θα αναγκαστείτε να κατεβείτε στο δρόμο γιατί έχει γίνει πολύ ωραίο parking για τις εταιρείες και ένα ξενοδοχείο που βρίσκετε εκεί κοντά στην Συγγρού .

Προεκλογικά μας πρήξατε στα μηνύματα. Μετεκλογικά σε κάθε εκδήλωση βρίσκετε εκεί εσείς και οι εκπρόσωποι για να πείτε το ποίημα σας.

Παρευρίσκεστε στα σχολεία στις γιορτές δυο χρόνια τώρα εσείς και οι εκπρόσωποι σας. Βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια της ελλείψεις και δεν παίρνετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε ή να βοηθήσετε τα σχολεία. Κοιτάξτε να κάνετε έργο που να φαίνεται και να είναι σημαντικό και πρακτικό για τον κόσμο.

Με υλικά ανακύκλωσης στήνοντας χωρία Χριστουγέννων απλά για να λέτε ότι κάνατε κάτι δεν ξεγελάτε κανένα.

Προς το παρόν φροντίστε να είναι ασφαλή τα παιδιά μας στην παραλία της Καλλιθέας γιατί αλίμονο σε όλους σας αν γίνει κάτι εκεί.

Ένας δημότης σας!!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ