2015-06-20 18:54:07
Φωτογραφία για 3ο Διήμερο Φεστιβάλ Συλλόγου Σπουδαστών Σχολών  Χορού, Θεάτρου, Κινηματογράφου
Η κεντρική ετήσια καλλιτεχνική συνάντηση σπουδαστών των σχολών τέχνης, φιλοδοξεί για άλλη μια φορά, μέσα από δημιουργίες τους, που ετοιμάστηκαν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των εξετάσεων, καθώς και δικά τους κομμάτια φτιαγμένα για το ίδιο το φεστιβάλ, να αποδώσει καρπούς καλλιτεχνικής δημιουργίας και αντίστασης στην επικρατούσα καλλιτεχνική και εργασιακή ευτέλεια, μέσα από το συλλογικό μας φορέα.

Το 3ο Διήμερο Φεστιβάλ του Συλλόγου Σπουδαστών Σχολών Χορού, Θεάτρου, Κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 28‐29/6, στο θέατρο «BETON 7» (Πύδνας 7,Βοτανικός, μετρό Κεραμεικός).

Με τίτλο το στίχο του Π. Ελυάρ«...και το πλήθος πιο δυνατό από τη σκιά του…» το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του σ’ όλους τους σπουδαστές των καλλιτεχνικών σχολών αναγνωρίζοντας την ανάγκη να εκφραστούν με τις συνθέσεις τους πέρα από τα μάτια των εξεταστών.

Καλωσορίζουμε όλους τους σπουδαστές που με τη σύνθεσή τους θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή και θα ενώσουν τη φωνή και τη διάθεσή τους σε ένα διήμερο νέων καλλιτεχνών και αυριανών συναδέλφων που θα βρεθούν στους ίδιους χώρους.

Σας περιμένουμε!

Δυναμώνεις το σύλλογο! Δυναμώνεις ο ίδιος!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ