2015-06-20 19:50:05
Φωτογραφία για «ΜΑΤΙΕΣ» ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ
Δύο ακόμα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για τον Πλατανιά που φαίνεται πως κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή του.

Μετά τον Ντουμίτρου που είναι πολύ ψηλά στην λίστα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου και γίνονται προσπάθειες για τον δανεισμό του από τη Νάπολι, οι Κρητικοί σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «Χανιώτικα Νέα» κοιτάνε τις περιπτώσεις του Χοσέ Μαρία Κάσες και του Μπάμπη Λυκογιάννη.

ο Κάσες τη σεζόν που τελείωσε μέτρησε 28 συμμετοχές και 4 γκολ με τον Πανθρακικό, με τον οποίο είναι ήδη σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πλατανιά να… καραδοκεί σε περίπτωση που αυτές δεν έχουν αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά τον Λυκογιάννη, ο νεαρός αριστερός μπακ ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε δανεικός στον Εργοτέλη. Στον Πλατανιά θα επιδιώξουν την απόκτησή του από τους ερυθρόλευκους από τους οποίους ήδη κοιτάνε και τις περιπτώσεις των Διαμαντάκου και Πελέ.

Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στους νταμπλούχους και φυσικά αυτός θα είναι που θα κρίνει το μέλλον των τριών αυτών παικτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ