2015-06-21 20:59:23
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Καθοριστική εβδομάδα για τον Ολυμπιακό καθώς στο Δ.Σ. της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που θα γίνει τη Δευτέρα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις που έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την πρόσφατη δήλωσή του, σχετικά με τον προγραμματισμό για την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου θα προβεί σε τρεις σημαντικές ανακοινώσεις στο Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός... Προπονητής, επιθετικός και Διευθύνοντας Σύμβουλος.

Για το θέμα προπονητή ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Μάρκο Σίλβα, παρόλο που υπάρχει η γνωστή εμπλοκή με τη διαμάχη του Πορτογάλου τεχνικού με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Εφόσον καταστεί δυνατό και βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, τότε ο Σίλβα θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Διαφορετικά οι ερυθρόλευκοι θα πάνε σε εναλλακτική επιλογή, με τους Ιταλούς να γράφουν για τον Αντρέα Στραματσόνι, τον Μάρτιν Γιολ να είναι ελεύθερος και ίσως κάποια άλλη περίπτωση.


Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακοινώσει και τη μεταγραφή ενός παίκτη πρώτης γραμμής, με τα δημοσιεύματα από την Βουλγαρία να επιμένουν ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βραζιλιάνο Ζόνατας να είναι επίσης βασική επιλογή και με τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο να έχουν αρχίσει... να κάνουν την εμφάνισή τους και για τον Ολυμπιακό.

Θα γίνουν επίσης και κάποιες ανακατατάξεις στο Δ.Σ της ΠΑΕ, με ενεργοποίηση κάποιων στελεχών και συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα που θα αφορούν την εκπροσώπηση της εταιρείας στους διάφορους φορείς, με την πιο κύρια εξ' αυτών να αφορά στην τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Θρύλος Α.Ε, Γιώργου Παύλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ