2015-06-22 10:54:09
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ... ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Εντός της ημέρας ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί να τελειώνει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Σίλβα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό στο Δ.Σ. των ερυθρόλευκων να γίνει κουβέντα και για τα μεταγραφικά, με τα ονόματα του Μπερμπάτοφ και του Ροναλντίνιο να ξεχωρίζουν με διαφορά από τους άλλους υποψήφιους στόχους, αλλά να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή και για τους δύο.

Την ίδια ώρα, ο «Γαύρος» γράφει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν ήδη κρούση στη Σίβασπορ για την απόκτηση του Αϊτίφ Σεϊσού. Εκείνο που προκύπτει είναι πως η τουρκική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον Γαλλομαρονικό εξτρέμ, ο οποίος την τελευταία τριετία μετράει 42 γκολ κι 24 ασίστ στην πρώτη κατηγορία του γειτονικού πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να βάλει στα ταμεία της και το απαραίτητο ποσό. Σε πρώτη φάση αυτό φτάνει τα 5.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι γρήγορος, πατάει περιοχή, σκοράρει, δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και βεβαίως ευκαιρίες στους συμπαίκτες του για γκολ. Είναι ένας παίκτης που λείπει από το ερυθρόλευκο ρόστερ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του, την οποία θα πρέπει να εγκρίνει κι ο Μάρκο Σίλβα (αν τελικά είναι αυτός ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού).

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ