2015-06-22 15:01:11
Φωτογραφία για Συμφωνία δεν θα υπάρξει και αν κατά λάθος “υπάρξει” τότε βρείτε χώρα να μετακομίσουμε
Ακόμα και αν ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει την απόλυτη κωλοτούμπα που προς τα εκεί οδεύει , μην ξεγελιόμαστε άλλο , οι Ευρωπαίοι με πρωτεργάτη την Γερμανία του Σόιμπλε δεν πρόκειται να την κάνουν αποδεκτή γιατί πολύ απλά δεν τους συμφέρει. Γενικόλογα θα μου πείτε ότι είναι όλα αυτά!

Αν δώσει έστω και ένα ψίχουλο στον Τσίπρα και στην Ελλάδα τότε θα πρέπει να δώσει μια φέτα ψωμί στις υπόλοιπες χώρες του Νότου οι οποίες είναι σε δυσμενέστερη θέση από την χώρα μας.

Οι εκλογές στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ευρωζώνης αφού το πετυχημένο  “SUCCESS STORY” της Ισπανίας μόνο success δεν είναι και το γνωρίζουν όλοι άσχετα αν για ακόμα μια φορά δεν το αναγνωρίζουν. Οι Γάλλοι αρχίζουν, ως πιο προοδευτικός λαός , να καταλαβαίνουν ότι η λιτότητα στην Ευρώπη δημιουργεί τριγμούς και στην δική τους οικονομία και παρότι εμπιστευθήκαν τον Ολαντ για να την κάνει πάλι υπερδύναμη; βλέπουν ότι και εκείνος ακολουθεί τα βήματα του προκατόχου του.

Χωρίς πολλά πολλά η “συμφωνία” σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ικανή να λύσει το πρόβλημα της υπό διάλυσης Ευρωζώνης. Οι “θεσμοί” απλά θα μετακυλήσουν για το φθινόπωρο την λύση και αφού θα έχουν “καταστρέψει” για πολλοστή φορά την χώρα μας.

Η “έντιμη” συμφωνία δεν θα είναι καθόλου έντιμη για τους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα θα κατακριθεί και απο το νέο ρεύμα των “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ” παρότι διαδηλώνουνε για συμφωνία πάση θυσία με όποιονδήποτε όρο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ