2015-06-22 16:17:24
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΝΕΡ!
Ο Εμίρ Πρέλντζιτς θα αποτελέσει... παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε, με τη Νταρουσάφακα να φαντάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός του. Εκεί, θα συναντήσει έναν ακόμη συμπαίκτη του Η παρουσία του Εμίρ Πρέλντζιτς στη Φενέρ φαίνεται πως βαδίζει προς το... τέλος της, αν ισχύουν όσα αναφέρει το Sportando.

Η ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε σήμερα (22/6) το πρωί πως ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα πει... "αντίο" στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με στόχο να ενσωματωθεί στην Νταρουσάφακα, που ψάχνει εναγωνίως παίκτες πρώτης γραμμής για να ενισχυθεί εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία, με τις υπογραφές των συμβολαίων να βρίσκονται προ των πυλών.

Την ίδια ώρα μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), η Νταρουσάφακα υπέγραψε για τη νέα χρονιά τον Μίλκο Μπιέλιτσα (της Αναντολού Εφές), ενώ το αυτό συνέβη επίσης με τον Ρέτζι Ρέντινγκ (της Άλμπα Βερολίνου).

Παρεμπιπτόντως στην ίδια ομάδα οδεύει ο Ογκιούζ Σαβάς, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με λίγα λόγια... μεταγραφικός "οργασμός" για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που φέτος δεν κατάφερε να βρεθεί στους τελικούς της TBL.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ