2015-06-23 09:34:26
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ!
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Κώστα Σλούκα και του Ολυμπιακού ξεκίνησαν χθες, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ο 25χρονος διεθνής είναι ελεύθερος, έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και την κατάληξη της διαπραγμάτευσης περιμένουν η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ, προκειμένου να του καταθέσουν πρόταση και να προσπαθήσουν να... αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Ολυμπιακός που θέλει να τον ανανεώσει και τον έχει βασικό κομμάτι του σχεδιασμού του, πρότεινε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops.net", συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές αποδοχές 2 εκατομμύρια Ευρώ και περιμένει σήμερα την απάντησή του. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και χρειάζεται κάποιος χρόνος, για να έχουμε τελική κατάληξη.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό, η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την απόκτησή του και σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος μπορεί να φτάσει στο ίδιο ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός, για συμβόλαιο δύο ετών. Είναι, όμως, εντελώς ανυπόστατη η πληροφορία που θέλει το Τουρκικό κλαμπ να έχει στείλει συμβόλαιο στον Κώστα Σλούκα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνώριζαν εξ’ αρχής πως έπρεπε να περιμένουν μέχρι να ακούσει ο παίκτης την πρόταση του Ολυμπιακού, γιατί αυτή ήταν η θέληση και η προτεραιότητά του, όπως πολλές φορές τόνισε. Αυτό συνέβη και πλέον τα κλαμπ του εξωτερικό από εδώ και πέρα μπορούν να καταθέσουν τις δικές τους προσφορές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ