2015-06-23 14:34:20
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!
Στην Κορτράικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις με τη νέα του ομάδα.

«Έχω έναν στόχο και αυτός είναι να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Το κάνω συνήθως με το κεφάλι, αλλά και με τα πόδια. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως πρόκειται για μια καλή ομάδα και οι οπαδοί βρίσκονται κοντά στους παίκτες. Υπάρχει μια διαφορά νοοτροπίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα», ανέφερε ο Παπάζογλου και συνέχισε.

«Βρέθηκα εδώ πριν από έναν μήνα και μου αρέσει. Μόνο ο καιρός είναι άσχημος για καλοκαίρι, αλλά για ποδόσφαιρο είναι ο καλύτερος. Δεν ξέρω κάποιον εδώ, αλλά θα γνωρίσω σύντομα. Θα μείνω για μία εβδομάδα ακόμα σε ξενοδοχείο, αλλά θα έχω σύντομα το δικό μου σπίτι. Και σε περίπου έναν μήνα, θα είναι εδώ και η κοπέλα μου».

Τέλος, ο Παπάζογλου κατέληξε. «Άκουσα πως ο προκάτοχός μου, ο Σαντινί, έφυγε και πήγε σε μια μεγαλύτερη ομάδα (Σταντάρ Λ.). Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να γίνει δυνατότερη η ομάδα και ελπίζω η Κορτράικ να τα πάει καλά όπως έκανε τις δύο προηγούμενες σεζόν. Για μένα, στόχος είναι να πάω όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Δεν πηγαίνει πολύ καλά, άρα έχει έρθει η ώρα για μερικούς νέους παίκτες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ