2015-06-23 15:27:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, κατά των ναρκωτικών
Με κεντρικό μήνυμα "Το στίγμα μας είναι η ένταξη", το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ διοργανώνει εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Στόχος της καμπάνιας του για το 2015 είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τις επιπτώσεις του στιγματισμού των εξαρτημένων στη θεραπεία και την κοινωνικής τους ένταξη.

Μαζί με τους ανθρώπους της πόλης μας θα υλοποιήσουμε διαδραστικές εκδηλώσεις με στόχο να πετύχουμε την συμμετοχή όλων μας σε αυτόν τον αγώνα.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 20:00 μαζί με τα μέλη, τους φίλους του προγράμματος και την ποδηλατική ομάδα «Πιάνω τη ζωή από το τιμόνι» ξεκινάμε ποδηλατάδα από την Πλατεία Γεωργίου στα Βραχνέικα όπου εκεί μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής θα πραγματοποιήσουμε δράσεις ενημέρωσης του κόσμου.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου διοργανώνουμε, σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ, αγώνες μπάσκετ με την συμμετοχή αθλητικών ομάδων της πόλης μας.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου θα υλοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Π.Π.Γ.Ν.Π. και το βράδυ θα υλοποιηθεί παρατήρηση του έναστρου ουρανού με το τηλεσκόπιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίωνας».

Παράλληλα τα πρωινά των ημερών αυτών θα πραγματοποιούνται ενημερωτικά περίπτερα στην Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις δράσεις του προγράμματος και του ΚΕΘΕΑ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ