2015-06-23 20:13:03
Φωτογραφία για Αχαΐα: Πιάστηκαν στα χέρια στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας
Συνεδριάσεις Δ.Σ. με βρισιές, απειλές, παραλίγο ξύλο και 'βόλτα' στο αστυνομικό τμήμα. Όταν οι έμποροι της πόλης πριν 1,5 χρόνο αποφάσιζαν για αλλαγή σκηνικού στο σύλλογο δεν φαντάζονταν τέτοιο υποβιβασμό του ρόλου του και της εικόνας του. Ο κατήφορος συνεχίζεται, αυτή τη φορά με την επεισοδιακή χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. που μύριζε μπαρούτι από την αρχή.

Ο ταμίας κ. Άκης Τριανταφύλλου τον οποίο το νέο προεδρείο επιθυμούσε να απομακρύνει από τη θέση του, ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες, με διαθέσεις όχι και τόσο καλές λόγω της προοπτικής αντικατάστασής του. Κουβέντα στην κουβέντα, βρέθηκε να λογομαχεί έντονα με τον πρώην πρόεδρο κ. Βαγγέλη Ευαγγελίου, ακούστηκαν αλληλοκατηγορίες, το ένα έφερε το άλλο, η κατάσταση εξερράγη, ήρθαν στα χέρια και τελικά οι δυο τους κατέληξαν στο τμήμα, όπου έδωσαν κατάθεση, ενώ τελικά δεν κατατέθηκαν μηνύσεις. Κλήθηκαν εξάλλου να καταθέσουν και άλλα μέλη του Δ.Σ., μεταξύ αυτών και η πρόεδρος κα Μάρθα Σκούντζου.


Το σίγουρο είναι πως η εικόνα αυτή προκαλεί θλίψη και οργή και κάποια μέλη του Δ.Σ. ίσως θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά αν τελικά κάνουν καλό ή όχι στο σύλλογο με την παρουσία τους και τη δράση τους, ώστε μετά την αυτοκριτική τους, να κάνουν αυτό που πρέπει για να σταματήσει αυτός ο εξευτελισμός.

Η συνεδρίαση διεκόπη, όπως είναι λογικό. Το πώς και πότε θα ξαναρχίσει, άγνωστο. Άσε που η προοπτική φοβίζει μετά τα σημερινά έκτροπα, που κορυφώθηκαν με τρόπο απεχθή και θλιβερό.

Πηγή: filodimos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ