2015-06-23 23:20:39
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ: Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Πότε θα πείτε σ'αυτόν τον τύπο να το βουλώσει; [photo]
Αφού πρώτα ξεκαθάρισε το πρωί σε όλους τους τόνους, ότι αν ήταν βουλευτής θα ψήφιζε τη συμφωνία , ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε μέσω twitter στον Γιάνη Βαρουφάκη Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι τα capital controls θα είναι πολύ δύσκολο να επιβληθεί στην Ελλάδα «με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι μεγαλύτερη από την Κύπρο».

«Δεν είμαστε νησί χωρίς σύνορα και με ένα αεροδρόμιο» φέρεται να δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλούνται οι Financial Times.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έγραψε: «Δεν έχει ακούσει ποτέ ότι στην Κύπρο διέρχεται η γραμμή της ανακωχής; Δεν έχει μάθει ποτέ ότι το 1/3 του εδάφους κατέχεται από την Τουρκία; Δεν του μοιάζουν με σύνορα αυτά του Βαρουφάκη; Δεν ξέρει ότι το αεροδρόμιο της Λευκωσίας είναι ανενεργό κάτω από τα πυρά των δυνάμεων κατοχής; Δεν ξέρει ότι εκτός από τη Λάρνακα υπάρχει και το αεροδρόμιο της Πάφου; Δεν ξέρει ότι αυτό το νησί είναι ανεξάρτητο κράτος, που συμμετέχει στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη;»

Δείτε τι έγραψε ο Θεόδωρος Πάγκαλος:
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ