2015-06-24 10:54:08
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ... «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» ΓΙΑ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποκαλύπτουν ξένα ΜΜΕ.

«Σειρήνες» και πάλι για τον Ελαμπντελαουί. Η πολύ καλή πρώτη σεζόν που έκανε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με τα ερυθρόλευκα δεν περνάει απαρατήρητη από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε, «έπαιξε» αρκετά το όνομά του για συλλόγους του εξωτερικού και σε σημερινά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα. Ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού έγινε πρώτο θέμα στην «Record», όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που είναι η πρώτη σελίδα της εφημερίδας σήμερα, αλλά και στην «A Bola» που επίσης τον... τιμάει έχοντάς τον στην πρώτη της σελίδα και μάλιστα ψηλά.

Το μέλλον του βασικού μπακ των νταμπλούχων Πορτογαλίας, Μάξι Περέιρα, παραμένει αμφίβολο, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας του Ζοσέ Ζέσους, που συνεργάστηκε μαζί του από το 2009 μέχρι και φέτος.

Ο Νοβγηγός (με καταγωγή από Μαρόκο) έκανε συμμετοχές φέτος στη Super League, σκοράροντας στο 4-0 στην Κέρκυρα, ενώ ήταν βασικός σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ερυθρόλευκων. Στα έξι δηλαδή στο Champions League και δύο στο Europa League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ