2015-06-24 20:08:49
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι εξελίξεις στην Κύπρο - Περισσότερα από τέσσερα τα θύματα βιασμού στην Πάφο
Μεγαλύτερος από τέσσερις είναι ο αριθμός των θυμάτων της αποτρόπαιας υπόθεσης αιμομικτικών βιασμών και ασέμνων επιθέσεων για τις οποίες κατηγορείται τετραμελής οικογένειας από την Πάφο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης επιχειρούν με την βοήθεια ψυχολόγου να αποσπάσουν μαρτυρίες και από άλλα τρία τουλάχιστον θύματα της οικογένειας που και αυτοί είναι συγγενείς τους. Τα πρόσωπα αυτά δύο κορίτσια και ένα αγόρι εκμυστηρεύτηκαν σε στενά τους πρόσωπα πως και οι ίδιοι έπεσαν θύματα των άρρωστων ορέξεων της οικογένειας που συνελήφθηκε.

Στο δικαστήριο ο αστυνομικός ανακριτής της υπόθεσης Λοχίας Παναγιώτης Πελοπίδα εξιστόρησε τα όσα φρικιαστικά καταλογίζονται στους υπόπτους τα οποία άρχισαν να διαδραματίζονται το 1992 και διήρκησαν 10 χρόνια.

Τότε ο πατέρας της οικογένειας και οι δυο γιοι του φέρονται σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων να βίαζαν κατ εξακολούθηση την 29χρονη κόρη του αδελφού της γυναίκας και μάνας των υπόπτων ενώ προέβησαν και σε άσεμνες πράξεις εναντίον άλλων 2 γυναικών και ενός άντρα πρώτα ξαδέλφια της 29χρονης.


Η ύποπτη σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεση ήταν παρών σε στιγμές που ανάγκαζαν τα θύματα να παρακολουθούν και να βλέπουν βιντεοταινίες και περιοδικά αισχρού περιεχομένου. Στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης αναφέρθηκε και στις καταθέσεις που έδωσαν οι ύποπτοι.

Ο 64χρονος θείος των θυμάτων αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, όπως και ο ένας εκ των δύο παιδιών του ενώ ο μικρότερος γιος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε με άσεμνες πράξεις στα δύο θύματα συνολικά 10 φόρες.

Σε ότι αφορά την 64χρονη θεία εξ αίματος των θυμάτων αρνείται ενοχή και ισχυρίστηκε ότι μόλις έμαθε για τα αποτρόπαια εγκλήματα του συζύγου της ζήτησε και πήρε διαζύγιο.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι οι μαρτυρίες των 4 θυμάτων ενισχύθηκαν από άλλες που πήρε η αστυνομία από συγγενείς και φίλους στους οποίους εκμυστηρεύτηκαν τα όσα βίωσαν για 10 χρόνια. Το δικαστήριο αφού άκουσε τα συγκλονιστικά στοιχεία και μαρτυρίες που κατέθεσε ο ανακριτής της υπόθεσης διέταξε την κράτηση και των 4 υπόπτων για περίοδο 8 ημερών.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας συγγενείς των τεσσάρων θυμάτων που βρίσκονταν εντός του δικαστικού κτιρίου, αντέδρασαν στη θέα του 64χρονου φερόμενου βιαστή που κατευθυνόταν στην αίθουσα μαζί με τον ένα γιο του. Πριν προλάβει η αστυνομία να απωθήσει τους συγγενείς των θυμάτων κάποιοι εξ αυτών κατόρθωσαν να προσεγγίσουν τους δύο και να καταφέρουν εναντίον τους κτυπήματα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ