2015-06-25 09:00:14
Φωτογραφία για «ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΠΑΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...»
Παρελθόν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν από τη Νάπολι ο Ντουβάν Ζαπάτα.

Ο 24χρονος διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, δεν έχει πάρει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση από τα κορυφαία διοικητικά στελέχη των «παρτενοπέι» αναφορικά με το μέλλον του και πλέον διαπιστώνει και ο ίδιος ότι η ώρα της φυγής... έρχεται.

Αυτό, τουλάχιστον, φρόντισε να διαμηνύσει ο ατζέντης του διεθνούς φορ, Φερνάντο Βιγιαρεάλ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Tutto Napoli»:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ντουβάν καθώς η Νάπολι δεν μας απαντάει αναφορικά με τις προθέσεις της. Υπάρχουν επαφές με τέσσερις-πέντε ομάδες, όχι μόνο από την Ιταλία αλλά και από την Ισπανία και τη Γερμανία. Δεν γίνεται όμως να κάνουμε κάτι αν δεν μιλήσουμε πρωτίστως με τη Νάπολι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του μάνατζερ του Κολομβιανού άσου, για να προσθέσει:

«Για τον Ζαπάτα ήρθε η ώρα να τελειώσει από τη Νάπολι μετά από δύο χρόνια που έπαιξε λίγο και έβαλε πολλά γκολ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρούμε μια ομάδα που θα του δώσει χώρο και θα εκτιμήσει την αξία του.

Η καλύτερη λύση είναι να φύγει ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Χωρίς οψιόν δύσκολα κάποια ομάδα θα δεχόταν να τον αποκτήσει αφού δεν της δίνεται μετά η δυνατότητα να τον αγοράσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ