2015-06-25 22:02:17
Φωτογραφία για «ΤΣΕΚ» ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΑΝ...
Ο Ντεμπά Μπα πιθανότατα θα έχει πρόταση και θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας και ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε πως ένας από τους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν είναι... ο Κώστας Μήτρογλου.

Δεν υπάρχει τουρκικό δημοσίευμα χωρίς το όνομα του "πιστολέρο". Ο διεθνής επιθετικός, πλέον, βρίσκεται και επίσημα στους μεταγραφικούς στόχους της Μπεσίκτας. Την είδηση... «έβγαλε» ο πρόεδρος της ομάδας, Φικρέτ Ορμάν, τονίζοντας πως η υπόθεση συνδέεται με τις εξελίξεις από το μέτωπο του Ντεμπά Μπα.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός εκτιμάται πως θα έχει πρόταση ύψους 14εκατ. ευρώ, ώστε η διοίκηση της Μπεσίκτας να πει το «ναι» και να αποχωρήσει.

Σε αυτό το ενδεχόμενο μπαίνει στο παιχνίδι και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο Ορμάν τόνισε πως ο διεθνής φορ που επέστρεψε στη Φούλαμ, έπειτα από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό, θα απασχολήσει την ομάδα του εφόσον ο Μπα αποχωρήσει.

«Θεωρούμε πως ο Ντεμπά Μπα, έπειτα και απ’ όσα είπε στην διοίκηση, θα αποχωρήσει, άλλωστε αυτό θέλει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ονόματα στις λίστες μας. Ίσως ο Μήτρογλου, που είναι ποιοτικός παίκτης. Πήγε στην Αγγλία με ένα σημαντικό ποσό, αλλά η Φούλαμ υποβιβάστηκε. Είχε καλή σεζόν πέρσι. Θα μπορούσε να είναι στις επιλογές», είπε μεταξύ άλλων ο Ορμάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ