2015-06-27 11:29:10
Φωτογραφία για Διαπραγματεύσεις: Ώρα μηδέν
Τελικά, η νέα ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να εξαντλήσει όλο τον προς διαπραγμάτευση με τους εταίρους χρόνο και,στο παρά ένα, ουδείς γνωρίζει τι θα ξημερώσει. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει τα ψέματα τελείωσαν.΄Ηρθε η ώρα των αποφάσεων. Συμφωνία ή χρεοκοπία.

Στο κρίσιμο αυτό χρονικό σημείο των διαπραγματεύσεων δε θέλω να σχολιάσω το γιατί και πώς φθάσαμε εδώ που φθάσαμε ,αλλά να τονίσω ότι  τώρα,περισσότερο παρά ποτέ,είναι αναγκαία η εθνική ομοψυχία και η των πολιτικών  δυνάμεων της χώρας συστράτευση για την από κοινού επιδίωξη της πλέον επωφελούς για τη χώρα και το λαό λύσης.

Το θέμα δεν προσφέρεται για πολιτική μεταξύ των κομμάτων αντιπαράθεση και ό κύριος Πρωθυπουργός οφείλει, έστω και τώρα,πρωί-πρωί αύριο, να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,να ενημερώσει υπεύθυνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων και να ζητήσει τη στήριξή τους.

Να πάνε στις Βρυξέλλες αύριο όλοι οι πολιτικοί Αρχηγοί που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό και μαζί με τον πρωθυπουργό να καταστήσουν στους εταίρους σαφή τη θέση της χώρας για παραμονή στο Ευρώ,με συμφωνία που δε θα εξοντώσει με σκληρά μέτρα το λαό.


Είναι, νομίζω, εθνική ανάγκη να προβεί στην κίνηση αυτή ο Πρωθυπουργός και οι λοιποί Πολιτικοί Αρχηγοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών,μακριά από κομματικές σκοπιμότητες.

Ώρες ευθύνης για όλους.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ