2015-06-27 18:41:06
Φωτογραφία για Ουρές σε τράπεζες και βενζινάδικα στην Λέσβο -Στέρεψαν τα ATM της Πειραιώς στην Μυτιλήνη;
Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται ο κόσμος μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα. Η αυξημένη κινητικότητα σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών παρατηρείται και με το φως της ημέρας, με τους πολίτες να κάνουν αναλήψεις χρημάτων, μετά την ανακοίνωση για δημοψήφισμα.

Ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Παρασκευής αλλά και σήμερα από τις 6:00 το πρωί, εκατοντάδες κόσμου έσπευσε στα ΑΤΜ προκειμένου να κάνει ανάληψη των χρημάτων του, με το φόβο ότι οι τράπεζες θα κλείσουν και θα ξεμείνει η χώρα από ρευστό.

Εικόνες θρίλερ διαδραματίζονται σήμερα το πρωί στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχουν ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ. Οσο μάλιστα περνάει η ώρα οι ουρές μεγαλώνουν. Πολλά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης δεν διαθέτουν πλέον χρήματα και οι πολίτες ψάχνουν από ΑΤΜ σε ΑΤΜ, προκειμένου να κάνουν ανάληψη.

Υπό τον φόβο και την ανασφάλεια, πολλοί πολίτες σπεύδουν από το πρωί τόσο σε σούπερ μάρκετ όσο και σε βενζινάδικα προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα, μη ξέροντας πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Σύμφωνα με κατοίκους της Μυτιλήνης στα ATM της Τράπεζας Πειραιώς δεν υπάρχουν χρήματα και έτσι ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει αναλήψεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ