2015-06-27 19:25:06
Φωτογραφία για Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παράνομη διακίνηση μεταναστών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών της  Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς 24, 31 και 41 ετών και για μία 59χρονη Ελληνίδα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στο εξωτερικό.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές τις βραδινές ώρες της 25ης Ιουνίου, σε έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 59χρονη, στην Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος Καστανά, διαπιστώθηκε να επιβαίνουν τέσσερις αλλοδαποί,οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί νωρίτερα με τη συνδρομή των τριών συνεργών της, από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, προέκυψε ότι οι διακινούμενοι αλλοδαποί θα μεταφέρονταν έναντι χρηματικού αντιτίμου σε μη νομοθετημένο σημείο μεθόριας περιοχής, καθώς επίσης και ότι την οργάνωση της παράνομης διακίνησης είχε αναλάβει η 41χρονη αλλοδαπή.

Κατασχέθηκαν το όχημα, έξι κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό των 1.435 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ