2015-06-28 03:11:07
Φωτογραφία για Δηλώσεις Χρίστου Χ. Λιάπη στο γερμανικό κανάλι ARD, στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
"Η Ελλάδα ειναι ενα απέραντο φρενοκομείο" ειχε πει παλαιότερα ο Κωνσταντίνο Καραμανλής, ο ανθρωπος που μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ, χαράσοντας την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, μια προοπτική που βλέπουμε να διακυβεύεται έντονα τις τελευταίες ημέρες. Στη δινη αυτή των τελευταιων ημερων και συλλαλητηρίων, ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χρυσοστόμου Λιάπης, με την εντονη παρουσία και αρθρογραφία στα εντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, εκανε δηλώσεις στον Γερμανικό Τηλεοπτικό Σταθμό ΑRD κατά το πρόσφατο συλλαλητήριο για τη διατήρηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας.

"Η Ελλάδα, ο πατριωτισμος, η σύμπνοια και το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής πρέπει να βρισκονται στο επίκεντρο της σκέψης αλλά και των επιλογών μας, συγκροτώντας ενα τετράπτυχο που αποτελεί μονόδρομο για την εξεύρεση λύσης, όχι πια στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε των διαπραγματεύσεων
. Για μια Ελλάδα προσανατολισμένη στην Ευρώπη και για μια Ευρώπη προσανατολισμένη στον άνθρωπο, την κοινωνία και τους πολίτες. Για τη νουνεχή διαπραγμάτευση εντός Ευρώπης, με προτεραιοποίηση της ανάπτυξης και των διαρθρωτικών αλλαγών έναντι της νέας λιτότητας. Ειμαστε ολοι εδώ για τη διατήρηση του ευρωπαϊκού προσήμου της πατρίδας μας με απόλυτη όμως τιμή διαφύλαξης των πολιτών από νέες σπασμωδικές φοροεπιδρομές και περικοπές μισθών και συντάξεων. Θα αγωνιστούμε για την αποφυγή των περιπετειών του grexit και την εμπέδωση μιας ανθρωποκεντρικής μεταρρυθμιστικής πολιτικής ως αντιστάθμισμα της νεο-μασκαρεμένης λιτότητας και των ψευδοδιλληματικών εκβιασμών που απλά πετούν την μπάλα στην εξέδρα ..."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ