2015-06-28 10:56:08
Φωτογραφία για Αλεπού «χτύπησε» σε κτηνοτροφική μονάδα της Ξάνθης
Συναγερμός, κυριολεκτικά, σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στον Πετεινό και την Διομήδεια Ξάνθης Πρόκειται για κτηνοτροφική μονάδα, ιδιοκτησίας κατοίκου της περιοχής, στην οποία έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί σύστημα ασφαλείας, το οποίο μάλιστα άρχισε να χτυπά ενώ ειδικό σήμα στάλθηκε τόσο στον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας όσο και στην εταιρία που έχει αναλάβει την φύλαξή της.

Όπως ήταν φυσικό, ο κτηνοτρόφος πανικοβλήθηκε υπό τον φόβο ότι κάποιος ληστής είχε μπει μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα με αποτέλεσμα να σπεύσει άμεσα στο σημείο, ενώ πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή αντιλήφθηκαν τον ήχο από τον συναγερμό χωρίς ωστόσο να μπορούν αρχικά να αντιληφθούν το τί είχε συμβεί.

Η αλεπού έκανε την... ζημιά!

Φτάνοντας ωστόσο στην κτηνοτροφική του μονάδα, ο κτηνοτρόφος αντίκρισε όχι κάποιον αδίστακτο ληστή, αλλά μια αλεπού η οποία είχε μπει μέσα στον χώρο από την περίφραξη κατασπαράζοντας πουλερικά τα οποία διατηρεί ο ίδιος στην κτηνοτροφική του μονάδα. Νεκρές κότες, πάπιες και γαλοπούλες είναι ο απολογισμός της επίθεσης της αλεπούς, η οποία αντικρίζοντας τον κτηνοτρόφο εξαφανίστηκε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ