2015-06-28 11:14:06
Φωτογραφία για Θα μπορούσε να είχε συμβεί και έτσι
Αγαπητό tromaktiko,

Είχε προχωρήσει πολύ στο game, αλλά αυτή εδώ η πίστα τον δυσκόλευε επί μέρες τώρα. Κλεισμένος μέρες μπροστά στην οθόνη, είχε ζητήσει να μην τον ενοχλήσει κανένας και για τίποτα. Το είχε βάλει πείσμα, κάτι σαν προσωπικό στοίχημα... Αυτή η πίστα έ-π-ρ-ε-π-ε να βγει οπωσδήποτε, ήταν θέμα εγωισμού.

Περασμένα μεσάνυχτα, τα αγαπημένα του σουβλάκια σχεδόν άθικτα από ώρα δίπλα του.και η πίστα να μη λέει να βγει... Άπλωσε το αριστερό χέρι, πήρε ένα, το δάγκωσε αφηρημένα, με όλο του το είναι απορροφημένο στην δύσκολη πίστα... Κάπου εκεί, ακούστηκε ο ήχος του καψούρικου τραγουδιού του Μακρόπουλου, που είχε ως ήχο κλήσης στο κινητό του... Ενοχλημένος, άφησε το σουβλάκι, κι έπιασε τη συσκευή. "Ω, Μεγάλε Βούδα, άσχημα νέα, ο μικρός ανακοίνωσε Δημοψήφισμα" άκουσε να του λέει η γνωστή φωνή. Πήρε βαθιά ανάσα, κατάπιε αργά την τελευταία μπουκιά, σκέφτηκε για δευτερόλεπτα (η πίστα "κάηκε" έτσι κι αλλιώς), μέχρι που η φωνή του, βαριεστημένη και βραχνή, ακούστηκε στην άλλη άκρη της σύνδεσης «Απρόβλεπτες οι συνέπειες».. κι έκλεισε τον συνομιλητή του.


Συνοφρυωμένος, ξανάπιασε το μισοδαγκωμένο σουβλάκι και το καταβρόχθισε βιαστικά σχεδόν αμάσητο. "Άει σιχτίρ πια, όλα από μένα τα περιμένουν" μονολόγησε... και απορροφήθηκε ξανά με τη διαολεμένη εκείνη πίστα...έ-π-ρ-ε-π-ε να βγει οπωσδήποτε, ήταν θέμα εγωισμού!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ