2015-06-28 22:55:16
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ θα χτίσουν τον «νέο» Εξάστερο...
Το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού πέρασε στα χέρια του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πλέον οι «πράσινοι» κινούνται για την στελέχωση του ρόστερ και του προπονητικού τους επιτελείου. Τι λένε οι πληροφορίες του SDNA για τους συνεργάτες του 48χρονου Σέρβου προπονητή...

Στον Παναθηναϊκό ξημερώνει η εποχή «Τζόρτζεβιτς», καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των Κυπελλούχων Ελλάδας με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σερβίας. Ηδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα παικτών, όπως του Ερτσεγκ και του Ραντούλιτσα, αλλά αυτά προς το παρόν είναι απλές αναφορές.

Ενα από τα ζητήματα, όμως, που τρέχουν στον Παναθηναϊκό είναι και αυτό των συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι Μίλαν Μίνιτς και Γιόβισα Αντονιτς «παίζουν» για να ενταχθούν στο «πράσινο» προπονητικό επιτελείο.

Ο Μίλαν Μίλάν Μίνιτς γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα από την θητεία του στον Αρη, στον Ολυμπιακό, στον Πανιώνιο, στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιόβισα Αντονιτς είχε συνεργαστεί με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Εθνική Σερβίας. Η Σερβία πήρε την 2η Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον Γιόβισα Αντονιτς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ