2015-06-28 23:08:06
Φωτογραφία για Χτενίζει τη Λεμεσό για παραβάσεις η Αστυνομία
Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, της Τροχαίας Αρχηγείου καθώς και άλλων τμημάτων διεξήγαγαν χθες από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση για πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών και πάταξη της νεανικής παραβατικότητας και άλλων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέχθησαν 40 νυκτερινά κέντρα αναψυχής σχετικά με την είσοδο ανηλίκων, για κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, για εξάσκηση επαγγέλματος  φρουρού ασφαλείας χωρίς άδεια από τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Από τις έρευνες, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, έγιναν 9 καταγγελίες κατά παράβαση του περί κέντρων αναψυχής νομού, 10 καταγγελίες για κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, περιπολήθηκαν συγκεκριμένα πάρκα και άλλα σημεία στα οποία παρατηρείται οχληρία, καθώς επίσης και επιλεγμένες περιοχές για την πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών.


Επίσης έγινε μεγάλος αριθμός έλεγχου υπόπτων προσώπων ενώ κατά την  διάρκεια των ελέγχων έγιναν επίσης 7 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και καταγγέλθηκαν εξωδίκως. Άλλοι 4 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης πέραν του ορίου που προβλέπει η νομοθεσία για εξώδικο ρύθμιση και εναντίον τους σχηματίστηκαν φάκελοι για να οδηγηθούν στο δικαστήριο,  και έγιναν άλλες 5 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού και επιβολή της έννομης τάξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ