2015-06-29 13:04:31
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!
O Σάσα Ζντιέλαρ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Νέων έγινε... περιζήτητος στη Σερβία και όχι μόνο, με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι έτοιμος να κάνει κρούση για δανεισμό.

Ο νεαρός διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων που εντυπωσίασε στο Μουντιάλ Νέων με τη Σερβία να σηκώνει την κούπα στη Νέα Ζηλανδία, είναι ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μία από αυτές είναι ο Ερυθρός Αστέρας, που συνηθίζει να εντοπίζει και να κλείνει νεαρά ταλέντα από την χώρα που είναι στον Ολυμπιακό. Αφότου κράτησε τον Αλεξάνταρ Κατάϊ, τώρα είναι έτοιμη να κινηθεί για τον ετήσιο δανεισμό του Σάσα Ζντιέλαρ.

O Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον παίκτη από την Μπέογκραντ έναντι του ποσού των 300.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τον έδωσε δανεικό στην Μπέογκραντ. Πέρυσι ο Ζντιέλαρ είχε 20 συμμετοχές και 1 ασίστ. Μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο ο 20χρονος αμυντικός και κεντρικός χαφ μπορεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, πηγαίνοντας στην προετοιμασία. Δεν υπάρχει όμως ακόμα τελική απόφαση Εάν ο Σάσα Ζντιέλαρ δεν μείνει στο Λιμάνι τότε ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι ένας σύλλογος με βάσιμες πιθανότητες να τον κάνει δικό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ