2015-06-29 13:41:04
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ... ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΜΠΑΦΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Για την απόκτηση του Τζόζεφ Μπαφό, ποδοσφαιριστή της Χάλμσταντ, φέρεται να ενδιαφέρεται ή να... ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα "expressen.se".

Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Μπαφό δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά αυτό το καλοκαίρι μάλλον θα ...αποφασίσει σε ποια θα συνεχίσει την καριέρα του.

Υπάρχουν δηλώσεις και του μάνατζέρ του, Νίμα Μοντίρ.

«Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Μετά το τουρνουά (ευρωπαϊκό Κ21) θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως ψάχνουμε ένα νέο περιβάλλον για τον Τζόζεφ και μάλλον η επιλογή θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρούμε το κατάλληλο κλαμπ στην Ευρώπη, ειδικά από τη στιγμή που έχει τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21. Θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του ατζέντη του.

Οι ομάδες που φέρονται να τον θέλουν, είναι οι Ολυμπιακός, Σιόν και ΑΙΚ, ενώ ενδέχεται να τον κρατήσει ακόμα και η Χάλμσταντ, ομάδα που παίζει από το 2014.

Ο Μπαφό, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, είναι Γκανέζος κεντρικός αμυντικός και γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1992 στην Άκρα, την πρωτεύουσα της χώρας.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Βάρναμο, Χέλσινγκμποργκ και Βαλερένγκα. Με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του έχει συνολικά 30 συμμετοχές και δύο γκολ. Σε συλλογικό επίπεδο μετράει 100 συμμετοχές δύο γκολ και πέντε ασίστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΑΕΣΟΥΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΣΑΕΣΟΥΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ