2015-06-30 16:02:14
Φωτογραφία για Συνάντηση του Δ.Αναγνωστάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Βιετνάμ, κ. Bui Van Nam
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Βιετνάμ, κ. Bui Van Nam, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Bui Van Nam είναι μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής για την αναδιάρθρωση του δικαστικού συστήματος του Βιετνάμ, η οποία επισκέπτεται την Ελλάδα και έχει συναντήσεις και επαφές με αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκαδάλης, ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γεώργιος Αλεξόπουλος και ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας του Βιετνάμ, κ. Pham Huu Duc.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός του Βιετνάμ παρουσίασε στον κ. Αναγνωστάκη το οργανόγραμμα του Υπουργείου και των υπηρεσιών, ενώ εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Πρότεινε την ενίσχυση στην ανταλλαγή πληροφοριών και την προετοιμασία των υπηρεσιών για κατάρτιση συμφωνίας διμερούς αστυνομικής συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Αναγνωστάκης καλωσόρισε τον Αναπληρωτή Υπουργό, εξέφρασε την επιθυμία της χώρας μας για ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας και αναγνώρισε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια καλλιέργειας σχέσεων συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Βιετνάμ. Εξέφρασε επίσης την ετοιμότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δεχθεί τις προτάσεις της βιετναμικής πλευράς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ