2015-06-30 18:11:51
Φωτογραφία για Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟΥ
"Όνειρο μας είναι να δούμε ένα παιδί της Σχολής μας να παίζει στον Ολυμπιακό".

Μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της και για την Σχολή μας στον Ασπρόπυργο. Την Παρασκευή 25 Ιουνίου τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν δίνοντας φιλικά παιχνίδια στις εγκαστάσεις της Σχολής με τα γυναικεία τμήματα του Πήγασου Θριασίου. Παράλληλα η τελετή λήξης περιελάμβανε και αγώνες για γονείς και μεγαλύτερα παιδιά αλλά και πολλούς διαγωνισμούς και ποδοβόλεϊ.

Την Σχολή εμπιστεύτηκαν στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της περισσότερα από 120 παιδιά και ήταν από τις πλέον δραστήριες του Δικτύου του Ολυμπιακού. Η Σχολή διοργάνωσε με επιτυχία και Πασχαλινό τουρνουά με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών αλλά και καλοκαιρινό τουρνουά.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Μάκης Μπεκιάρης μιλώντας για την πρώτη χρονιά σημείωσε: "Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του επιτελείου της Σχολής να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν,τους μικρούς ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά τους καθ όλη την χρονιά και φυσικά τον Ολυμπιακό και τον κ.Νάνο Βασίλη για την αριστη συνεργασία! Ή νέα σεζόν θα μας βρεί πιο έμπειρους και με περισσότερη ενέργεια να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει από την αρχή δηλαδή να μάθουμε τα παιδιά να αγαπούν το ποδόσφαιρο και να δούμε κάποτε ένα δικό μας παιδί στον Ολυμπιακό!".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ