2015-06-30 20:36:07
Φωτογραφία για Ξεσπαθώνει ο Γκλέτσος - Τρομερή επίθεση σε Φίλη: Είναι ένα βόδι 400 κιλών [video]
Δεν αποφεύγω τίποτα Είναι χειρότερο ένα βόδι, ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά να λέει πόσα μακαρόνια

Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχείρησαν οι δυο παρουσιαστές του Αντένα, ήταν όμως αργά...

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε απασφαλίσει. Επιτέθηκε φραστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Νίκο Φίλη: «Προχθες, ήμουν στο σπίτι μου κι έρχεται και μου χτυπάει ένας άνθρωπος την πόρτα. Ήταν η ώρα των δελτίων ειδήσεων. Με δάκρυα στα μάτια και μου λέει: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα αυτό το βόδι, μιλάω για τον Φίλη, και είπε "μα πόσα μακαρόνια τρώνε;" Απόψε, τα μακαρόνια που έχουμε δεν φτάνουν για τα τέσσερα παιδιά μας»

Οι παρουσιαστές Γιώργος Κούρος και Ρίτσα Μπιζόγλη, αιφνιδιάστηκαν από τους χαρακτηρισμούς. Η Μπιζόγλη μάλιστα επιχείρησε να νουθετήσει τον κ. Γκλέτσο: «Να αποφεύγουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς».

Απτόητος ο ηθοποιός, Δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος της ΤΕΛΕΙΑΣ, Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε: «Δεν αποφεύγω τίποτα! Είναι χειρότερο ένα βόδι, ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά να λέει πόσα μακαρόνια.»

Η Μπιζόγλη μετά το πρώτο σοκ επιχείρησε εκ νέου να επαναφέρει τον τσαντισμένο κ. Γκλέτσο, στην τάξη: «Έχουν σημασία τα κιλά για το τι λέει κάποιος; Σημασία έχει η προσωπικότητα του.» Τότε ο κ. Γκλέτσος απάντησε εμφανώς τσαντισμένος: «Υπερασπιστείτε τον Φίλη! Πάντως για μένα είναι βόδι».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ