2015-06-30 22:24:11
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Έλεγχοι στην αγορά για φαινόμενα αισχροκέρδειας
«Θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και σύνεση...» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

«Από την πρώτη στιγμή όλοι ο ελεγκτικοί μηχανισμοί της Φθιώτιδας βρέθηκαν μέσα στην αγορά για να διασφαλίσουν την  απρόσκοπτη λειτουργίας της, την ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων και τη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον να απομονώσουν και να πατάξουν πιθανά φαινόμενα αισχροκέρδειας. Θα συνεχίσουμε τους έλεγχους γιατί έχουμε υποχρέωση, να διασφαλίσουμε την αγορά,  από κάθε παρέκκλιση σε βάρος των πολιτών. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν έχουμε εντοπίσει φαινόμενα απορρύθμισης...», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θύμιος Καραΐσκος.

Για το δημοψήφισμα είπε: «Όσο όμως και αν είναι σύντομος ο χρόνος, η Π.Ε. Φθιώτιδας, έχει πάρει όλα τα μέτρα και δουλεύοντας μέρα νύχτα, θα ανταποκριθεί  μαζί με του δήμους, στην άψογη οργάνωση του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με τις εντολές των υπουργείων...»


Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος σημείωσε :

«Θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και σύνεση. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, θέλω να πιστεύω, ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας θα δείξουν την απαραίτητη πολιτική σύνεση, για να μη  διαταράξουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Ο λαός με νηφαλιότητα και περίσκεψη θα αποφασίσει για το μέλλον του. Προσωπικά πιστεύω ότι το μέλλον της χώρας μας, βρίσκεται εντός της Ευρωπαϊκής  Ένωσης εντός της ευρωζώνης. Το πολιτικό διακύβευμα της Κυριακής, δεν μπορεί ποτέ να θέσει σε αμφιβολία την Ευρώπη και το Ευρώ, ούτε έμμεσα, ούτε άμεσα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ