2015-07-01 14:04:23
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ...
Όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο νέος τεχνικός της Σπόρτινγκ, ο Ζόρζε Ζέσους, παρευρέθηκε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδωσε κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» και πλέον επίκειται η παρουσίασή του, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα.

Από εκεί και πέρα, ναι μεν η Σπόρτινγκ ξεκίνησε ουσιαστικά τη νέα σεζόν της, αλλά ακόμα η υπόθεση του Σίλβα είναι άλυτη. Πάντως, υπάρχει συμφωνία για την αποζημίωση του Πορτογάλου τεχνικού για απολαβές ενός χρόνου δηλαδή, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία σε άλλα ζητήματα.

Ένα εξ αυτών, είναι πως η Σπόρτινγκ ζητάει από τον Σίλβα να μην προπονήσει την Μπενφίκα ή την Πόρτο έως ότου λήξει το υπάρχουν συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ (2018) και το άλλο έχει να κάνει με κάποιους όρους του συμβολαίου.

Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, συνεχίζονται, αμφότερες οι πλευρές θέλουν να βρουν τη λύση και το θέμα για τη Σπόρτινγκ, είναι πως δεν μπορεί να εμφανιστεί με τον Ζέσους στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που στην ουσία δεν έχει «σπάσει» το συμβόλαιό της με τον Σίλβα, που τύποις, θεωρείται ακόμα προπονητής του κλαμπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ