2015-07-01 20:26:05
Φωτογραφία για Αντ. Σαμαράς: Η κυβέρνηση είπε ψέματα και χρεοκόπησε τη χώρα
Δριμεία επίθεση την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς Ο πρόεδρος της ΝΔ , τόνισε πως η κυβέρνηση είπε ψέματα σε όλους και τελικά χρεοκόπησε τη χώρα, κατηγορώντας την ότι τώρα παρακαλάει για νέο μνημόνιο.

Όπως σημείωσε, η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς ευρωπαικό δίχτυ προστασίας.

«Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την παλικαριά να πει ότι αυτός υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών» τόνισε ο κ Σαμαράς και επεσήμανε ότι η χώρα είναι πλήρως απομονωμένη από τους εταίρους της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και είπε ψέματα αφήνοντας τη χώρα στον αέρα, ενώ έκανε λόγο για κονδύλια που χάθηκαν.

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι παρακαλάει για νέο μνημόνιο, ενώ σχολίασε πως όσο οι τράπεζες παραμένουν κλειστές, η οικονομία καταρρέει και ο λογαριασμός μεγαλώνει.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως όσα κατέκτησε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στον αέρα και χαρακτήρισε μοιραίο λάθος από την πλευρά της κυβέρνησης την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, κάνοντας λόγο για παρωδία.

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται να τον προσβάλλει μία κυβέρνηση  και εξήγησε ότι οι αυταρχισμοί δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες να πουν «ένα ηχηρό “ναι”» και να παραμένουν ήρεμοι και ενωμένοι.

«Υπερηφάνεια δεν είναι οι ατέλειωτες ουρές μπροστά σε τράπεζες κλειστές. Ούτε η αγωνία των πολιτών για τις καταθέσεις τους... Αξιοπρέπεια δεν είναι οι συντάξεις που πληρώνονται πια στο μισό και που εισπράττονται με το σταγονόμετρο. Αληθινή υπερηφάνεια είναι ο δρόμος στην Ευρώπη» είπε ο κ. Σαμαράς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ