2015-07-02 07:05:07
Φωτογραφία για Θα περιμένω άλλες μέρες...
Με συμφωνία ή χωρίς, με ναι ή οχι, με χρεοκοπία ή με "χρεοκοπία" θα παλεύω θα παλεύεις θα αγωνίζομαι και θα αγωνίζεσαι να βρεις δουλειά, να θρέψεις τα παιδιά σου με όσα λεφτά σου άφησαν ή θα σε αφήσουν να παίρνεις.

Οπότε τις ανθρώπινες σχέσεις μην τις χαλάτε μωρέ! "Αυριο" το πρωί μαζί θα περιμένετε στην ουρά της εφορίας και μαζί θα περιμένετε στην ουρά για μια συνέντευξη.

Τι έχετε να χωρίσετε; Θεωρείτε απλά οτι αλλιώς θα έρθει η σωτηρία σε αυτή την χώρα. Λες και έχεις να κερδίσεις υλικές απολαβές μικροαστέ απο το Ναι η το Όχι.

Απλά είναι θέμα Αξιοπρέπειας και Αξιοπρέπεια σημαίνει οτι πρέπει να νευριάζεις, να εξοργίζεσαι και να θυμώνεις που είσαι 27 ετών και δεν μπορείς να κάνεις το βήμα να μείνεις μονος σου.Που είσαι 60 ετών και δεν μπορείς να θρέψεις την οικογένεια σου, που πάλευες για τους δικους λόγους να φτιάξεις ενα σπίτι και στο παίρνουν σε μια νύχτα.


Το ΟΧΙ και το ΝΑΙ θα στο λύσουν;Καληνύχτα!

Το Οχι και το Ναι θα σου λύσουν δικές σου εσωτερικές και χρόνιες ανησυχίες και σκέψεις.

Σίγουρα δεν θέλω πάντως έναν ξένο ζυγό στο κεφάλι μου. Μόνος..μόνος! Άλλωστε αν έχεις επενδύσει στο Θεο και στις ανθρώπινες σχέσεις μόνο, μόνος σου δεν θα αισθάνεσαι.

Παρόλα αυτά άλλοι θεωρούν οτι δεν θέλουν ελληνικό ζυγό στο κεφάλι τους γιατι η Ιστορία έχει δείξει οτι χρόνια τώρα αυτοί βοήθησαν στην κρίση αξιών της χώρας!

Οκ...πυροβολήστε τους ή πυροβολήστε με.Εκεί φτάνει η Δημοκρατία μας.

Το θέμα είναι ένα και το ξαναλέω..."αύριο" όλοι μαζί θα στεκόμαστε πάλι στις ουρές και όλοι μαζί θα παλεύουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Σίγουρα μια φορά ζεις και μην βλασφημήσεις ποτέ γιατί ζεις στην Ελλάδα του 2015. Αλλοι ζήσανε στην Ελλάδα του 1945 και του 1967. Σίγουρα σε έχει γράψει σαν γενιά η ιστορία... ώρα ισως να σε γράψει και σαν προσωπικότητα. Ισως απλά να κοιτάξεις το αύριο σου και τίποτα παρακάτω. who knows;

Οπως και να έχει...

Θα μείνω ΕΔΩ και θα ΥΠΑΡΧΩ όπως μπορώ

και για το πείσμα σας ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ θα αντέχω

θα περιμένω άλλες μέρες...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ