2015-07-02 07:50:08
Φωτογραφία για Όταν κρύβεται η Αλήθεια, το Ψέμμα γίνεται ακατανίκητο...
Όταν η Ολιγαρχία παρουσιάζεται και πείθει ότι είναι Δημοκρατία, η τελευταία αφοπλίζεται και καταντά εντελώς ανίσχυρη Όταν η Ελλάδα, με την υπογραφή των Μνημονίων, παρέδωσε τη Λαϊκή και Εθνική κυριαρχία της σε εξωχώριες δυνάμεις, η μόνη φωνή που φώναξε την Αλήθεια αυτή, ήταν των Μίκη Θεοδωράκη και Γιώργου Κασιμάτη, που είπαν καθαρά πως η κατοχή της Χώρας από αυτές τις δυνάμεις, είναι χειρότερη από τη Γερμανική κατοχή του 1940, διότι είναι αόρατη και ως εκ τούτου ύπουλη και περισσότερο δυσπρόσβλητη από τους ορατούς Γερμανούς των ΕΣ-ΕΣ του 1940.

Είπαν ακόμη πως, αν η Ελληνική κοινωνία δεν ανακτήσει αμέσως την Αυτοδιάθεσή της, δηλαδή την κυριαρχία της επί της ζωής της, την περιμένουν μαύρα χρόνια.

Η φωνή αυτών των μεγάλων Ελλήνων, πνίγηκε κάτω από το βάρος μίας ασύλληπτης (σε ποιότητα και ένταση) προπαγάνδας των κατοχικών αυτών δυνάμεων, που τα τεράστια ψεύδη της σκέπασαν αυτή την Αλήθεια και δεν επέτρεψαν τη συσπείρωση κομματικά ανεξάρτητων Δημοκρατικών Λαϊκών δυνάμεων σε μία μεγάλη και αποτελεσματική δύναμη Αντίστασης και ανατροπής αυτής της ύπουλης κατοχής.


Έτσι, σε όλο αυτό το διάστημα των τελευταίων πέτρινων χρόνων της κατοχής των Μνημονίων, κανένα κόμμα από αυτά που είχαν φωνή μέσα και έξω από τη Βουλή και τα πορτοπαράθυρα της τηλεόρασης, δεν φώναξε και δεν υποστήριξε με αυταπάρνηση αυτή την Αλήθεια, με αποτέλεσμα , όσοι την λέγαμε, στο καφενείο, στη γειτονιά και στους φίλους μας, να φαντάζουμε σαν “γραφικοί” και “έξω από την πραγματικότητα”.

Το αποτέλεσμα ήταν να επέλθει η οικονομική καταστροφή που βαθμηδόν επέβαλλαν οι κατοχικές δυνάμεις, κρυμμένες πίσω από τις Ελληνικές “Μνημονιακές” κυβερνήσεις που ανέλαβαν τον ρόλο της μάσκας των κατοχικών δυνάμεων, ώστε ο Λαός να νομίζει ότι κυβερνάται από κυβερνήσεις που εκλέγει αυτός και άρα εκφράζουν αυτόν.

Όσο, η βούληση των κατοχικών δυνάμεων εφαρμόζονταν κατά γράμμα από τις κυβερνήσεις αυτές, με τη βούλα της “Βουλής των Ελλήνων”, η εξαπάτηση αυτή του Λαού, με το καμουφλάζ που της παρείχε αφειδώς η προπαγάνδα τους, εξελίσσετο ομαλά.

Με το που η τελευταία κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θέλησε να μην ακολουθήσει κατά γράμμα τις υποδείξεις των κατοχικών δυνάμεων, αποκαλύφθηκε η βαρβαρότητά τους.

Κλείσαν τη στρόφιγγα της ροής του Χρήματος (τη στρόφιγγα που οι Μνημονιακές κυβερνήσεις, με τα μνημόνια, τους παραδώσανε να έχουν στα χέρια τους) και επιφέρουν οικονομική ασφυξία στην Ελληνική κοινωνία, που ήδη σπαρταρά, πνιγόμενη...

Τώρα, πλέον, είναι βέβαιο πως αν είχαν στα χέρια τους και τους οργανισμούς ύδρευσης, ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών, θα επέβαλαν και διακοπή όλων αυτών, προκειμένου να καθυποτάξουν το φρόνημα του Λαού στα δικα τους “θέλω”.

Η πράξη αυτή είναι καθαρή εχθροπραξία. Και δεν αντιμετωπίζεται σαν τέτοια, από την κυβέρνηση.

Πάλι, η Αλήθεια κρύβεται σε μισόλογα και δεν λέγεται, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αντιμετωπισθεί ο επιτιθέμενος εχθρός. Όμως, αν δεν αντιμετωπισθεί, θα επικρατήσει.

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αν δεν πεί την Αλήθεια και αυτή την ύστατη ώρα, αν δεν δείξει στον Λαό καθαρά ποιός τού επιτίθεται λυσσαλέα και για ποιόν λόγο, θα είναι υπόλογος για τη μεγάλη ήττα, που θα σφραγίσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ιστορική υποχρέωση:

1ον) Να κατονομάσει τον επιτιθέμενο βάρβαρο, που είναι η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ, μεταμφιεσμένη σε “Θεσμούς” ή “Τρόϊκες”.

2ον) Να δείξει καθαρά πως Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη) είναι ο στρατηγικός στόχος αυτής της επίθεσης που δέχεται η Ελληνική κοινωνία (σήμερα αυτή, αύριο μία άλλη Ευρωπαϊκή).

3ον) Στο μεθαυριανό Δημοψήφισμα, να δώσει το πραγματικό περιεχόμενό του, που είναι το ερώτημα προς τον Λαό, όπως αυτό προκύπτει μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε προς την Ελληνική κοινωνία: ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ Ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. Και να αφήσει κατά μέρος τα μισόλογα (Λιτότητα ή Ευημερία, κλπ.) που σβήνουν ή μετριάζουν την οξύτητα της πραγματικότητας.

4ον) Να καταστήσει το Δημοψήφισμα, πεδίο αυτής της μεγάλης (πρώτης Ευρωπαϊκής) μάχης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ”, καθώς αυτή είναι που μετέτρεψε το (προς Ιδιώτες Χρηματιστές) χρέος της Ελλάδας, σε Χρέος προς τα κράτη της Ευρωζώνης, προκειμένου να μη χάσουν τα λεφτά τους οι πρώτοι.

5ον) Να καταγγείλει στα αρμόδια Δικαστήρια του Διεθνούς Δικαίου το χρέος της προς τους “Θεσμούς”, ως προϊόν εκβιασμού, παράνομο, αντισυνταγματικό, απεχθές, ειδεχθές, κλπ, σύμφωνα με τα στοιχεί που συνέλεξε η “Επιτροπή Αλήθειας του Δημόσιου Χρεόυς”.

6ον) Να ζητήσει (σύμφωνα με τα παραπάνω) τη συμπαράταξη όλων των Ευρωπαϊκών Λαϊκών δυνάμεων σε αυτή τη μάχη, σαν μάχη της “Ευρώπης των Λαών”, εναντίον της “Ευρώπης - παραδουλεύτρας της Τραπεζοκρατίας”.

7ον) Να ζητήσει από τους φίλους/κράτη, την άμεση οικονομική διευκόλυνση της Ελλάδας, για να αποφύγει τον οικονομικό στραγγαλισμό της κοινωνίας της, που επιχειρούν οι κατοχικές δυνάμεις.

8ον) Σ' αυτή τη μάχη, πρέπει να σταματήσει η αντιπαράθεση με τους “άλλους” στο κομματικό επίπεδο, διότι υποβιβάζεται η πραγματική διάσταση τής αντιπαλότητας, που είναι πολύ ανώτερη από τις κομματικές αντιπαραθέσεις που οδηγούν και σε Διχασμό.

Οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, ας μιλούν (όπου μιλούν) μόνο πατριωτικά, Ελληνικά και Δημοκρατικά, αφήνοντας τους “άλλους” να τραγουδάνε κομματικά.

Να αφήσει, έτσι, τους άλλους, να πνιγούν στις δικές τους υστερικές κομματικές τσιρίδες.

Όταν ο άλλος , με τον οποίο καθόσουν στο τραπέζι και συζητούσες, έχει σηκωθεί, έχει βγάλει το πιστόλι και σε πυροβολεί, τραυματίζοντάς σε θανάσιμα, εσύ δεν μπορεί να κάθεσαι και να του ζητάς να ξαναδείτε την τρίτη παράγραφο της πέμπτης υποπαραγράφου, τού προς υπογραφή συμφωνητικού σας.

Το πεδίο της “διαπραγμάτευσης” έχει αλλάξει de facto.

Αν δεν αντιμετωπίσεις αναλόγως αυτή την πραγματικότητα, είσαι “χαμένος από χέρι”.

Δεν υπάρχουν, πια, περιθώρια για μισόλογα.

Καλείται η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή να συνθηκολογήσει αμέσως, με την Ελλάδα ηττημένη και άξια περιφρόνησης, ή να δώσει την πραγματική μάχη που έχει μπροστά της.

Τη μητέρα των μαχών που οφείλει να δώσει σ' όλη την Ευρώπη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ