2012-05-06 12:54:23
Φωτογραφία για ΚΡΑΤΟΥΝ «ΖΕΣΤΟ» ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΣΑΚΝΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Γιουσέφ Μσακνί για τον Ολυμπιακό, παίκτης για τον οποίο κινήθηκαν ενεργά για την απόκτηση του και τον Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι.

Ο 21χρονος επιθετικός, εντυπωσίασεστο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, βοηθώντας την Τυνησία να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά και ανάγοντας ποαράλληλα τον εαυτό του σε ένα από τα πια καυτά ονόματα Αφρικανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ακόμα στην Αφρική!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», στο Λιμάνι δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του επιτελικού μέσου και συνεχίζουν να ενημερώνονται για την πορεία του, κρατώντας «ζεστό» τόσο τον ίδιο όσο και τον μάνατζερ του, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έχει ήδη ξεκαθαρίσει στην ομάδα του, την πρωταθλήτρια Αφρικής, Εσπεράνς, ότι επιθυμεί να κάνει ευρωπαϊκό άλμα αυτό το καλοκαίρι και δύσκολα θα παραμείνει στην Τυνησία και την νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό βέβαια γνωρίζουν, πολύ καλά, ότι παρά το γεγονός πως ο Μσακνί αγνωίζεται στην Τυνησία, η απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού πολλές γαλλικές ομάδες έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για τον ταλαντούχο νεαρό με πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Presse de Tunisse» να μιλάει για ενδιαφέρον από τη Παρί Σεν Ζερμέν, είδηση που επιβεβαιώθηκε και από τους ιθύνοντες της Εσπεράνς!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ