2015-07-03 01:02:21
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΟΝΣΕΚΑ ΓΙΑ... ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ!
Ένα πολύ μεγάλο ...παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την «κόντρα» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Μάρκο Σίλβα για τη λύση του συμβολαίου του. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ο νέος προπονητής της Μπράγκα, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα ο Πάουλο Φονσέκα, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασής του ως ο νέος τεχνικός της Μπράγκα, είπε:

«Αν ο προπονητής της Σπόρτινγκ (Χόρχε Ζέσους) έκανε λόγο για «μάχη» των τριών (για το πρωτάθλημα), σε εμένα φαίνεται πως ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ παραδέχτηκε για «μάχη» των τεσσάρων, με την απόφασή του να μην αφήσει τον προηγούμενο προπονητή του (Μάρκο Σίλβα) να έρθει στην Μπράγκα»!

Αν όντως ισχύει αυτό που αποκάλυψε ο νέος προπονητής της Μπράγκα, τότε φαίνεται απολύτως δικαιολογημένο που ο Μάρκο Σίλβα θέλει να πάει στα... άκρα το θέμα της απόλυσής του από τη Σπόρτινγκ. Διότι, δεν γίνεται τη μία να μην τον αφήνει να πάει στην Μπράγκα και την επομένη να τον απολύει επειδή... επέλεξε τον Χόρχε Ζέσους.

Πάντως, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί λύση, από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Χόρχε Ζέσους, ως το νέο της τεχνικό, ενώ σήμερα έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Όπως και να ‘χει, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως από αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί θα ψηφίσω όχι...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί θα ψηφίσω όχι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ