2015-07-03 07:52:05
Φωτογραφία για Γιατί η Κυβέρνηση υπερασπίζεται τις συντεχνίες του δημοσίου και των οργανισμών του;
Αγαπητό tromaktiko,

η τελευταία πρόταση της  Κυβέρνησης προς τους θεσμούς –δανειστές, περιείχε ισοδύναμα οικονομικά μέτρα ,που θα έπρεπε να πληρώνουν  ολοι  οι πολίτες ,ανεξαρτήτως εισοδήματος.

Δηλαδή  ολοι ,ακόμη και οι πτωχοί και οι άνεργοι να πληρώνουν αυξημένο ΦΠΑ σε όλα τα αγαθά ,ώστε να εισπράττονται τα χρήματα που χρειάζονται ,για να πληρώνονται οι επικουρικές των συνταξιούχων του Δημοσίου.

Οι  αγρότες και  οι ελεύθεροι  επαγγελματίες να πληρώνουν φόρο  26% από το πρώτο  ευρώ των κερδών τους, για  να πληρώνονται οι υπερβολικές αμοιβές των συνταξιούχων Δικαστικών και των πρόωρα συνταξιοδοτηθέντων στρατιωτικών.

Γιατί η Κυβέρνηση επιμένει στη διατήρηση των υψηλών  μισθών και των συντάξεων του Δημοσίου, αφού οι μισθοί  όπως και οι συντάξεις   είναι διπλάσιοι από αυτούς του Ιδιωτικού τομέα;

Αν μάθουν οι απλοί εργάτες ή  οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ,με τι  αποζημιώσεις έφυγαν από οργανισμούς του Δημοσίου κάποιοι σημερινοί πολιτικοί ,θα φρίξουν και δεν θα ξαναπληρώσουν φόρους.

Γι ’αυτό εγώ θα ψηφίσω ΝΑΙ ,ώστε να κοπούν κάποια  προνόμια μας ,αφού είμαι και εγώ ενας συνταξιούχος του Δημοσίου, που θεωρώ ότι αποτελεί σκάνδαλο να αμείβομαι περισσότερο από Νέους ανθρώπους που εργάζονται.

Ενας καθημερινός σας αναγνώστης.

Συνταξιούχος Μαθηματικός.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ