2015-07-03 13:47:51
Φωτογραφία για Ψηφίζει ΝΑΙ στα πιο άγρια Μνημόνια το στρατιωτικό κατεστημένο που ελέγχουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Με συστηματικό τρόπο ενεργοποίησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ολόκληρο το δυναμικό του στρατιωτικού κατεστημένου που ελέγχουν. Εκτός από σχετικές ανακοινώσεις που δημοσιοποίησαν οι αντιδραστικές Ενώσεις αποστράτων, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση των Αρχηγών Επιτελείων.

Και το λέμε αυτό για τους εξής λόγους:

1.       Ενώ σήμερα συμφωνούν στην άμεση λήψη σκληρών Μνημονιακών και ταξικών μέτρων, ουσιαστικά ούτε χθες ούτε σήμερα, έκαναν το παραμικρό για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, έφεδρο και μόνιμο, που στενάζει από τις περικοπές μισθών-συντάξεων και κοινωνικών παροχών, τους δυσβάστακτους φόρους.

Συναινώντας, είτε για πολιτικούς λόγους είτε για το καλό της καριέρας τους στην επιβολή αυτής της βάρβαρης πολιτικής απλώς παρακολουθούν εκ τους ασφαλούς τη φτωχοποίηση μας και την νεολαία να φεύγει ξανά μετανάστης.

2
.       Όλοι αυτοί οι ανώτατοι στρατιωτικοί πρέπει να επισημάνουμε ότι την περίοδο της θητείας τους δεν είχαν επιλέξει ποτέ να μιλήσουν δημόσια, προσπαθούν τώρα να βάλουν στο ίδιο καλάθι τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, τα πατροπαράδοτα αντιδραστικά θέσφατα, το πελατειακό κράτος και τα προνόμια τους, τις πολεμικές δαπάνες, με τα νέα Μνημόνια.  Καμουφλάροντας τα συντεχνιακά συμφέροντα με τα εθνικά χρώματα.

3.   Ουσιαστικά επαναλαμβάνουν τη μεθόδευση όλου του αστικού κατεστημένου και της προπαγάνδας των ΜΜΕ όπου το δίλημμα στο Δημοψήφισμα μετατρέπεται από «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις μνημονιακές προτάσεις των Ε.Ε.-ΔΝΤ-Τοκογλύφων», σε «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην παραμονή της χώρας σε Ε.Ε. και ΕΥΡΩ». Ανεξάρτητα την σαφή αρνητική μας τοποθέτηση αν είχε τεθεί τέτοιου είδους δίλημμα, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται απλώς για απειλή και τρομοκράτηση, για καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας, επιχείρηση που θα έπρεπε να είχαν καταδικάσει και αντιταχθεί όλοι αυτοί οι κύριοι με τις μεγάλες στολές.

4.   Και ξαφνικά, όλοι αυτοί οι ανώτατοι στρατιωτικοί γνώρισαν μέσα από τις οθόνες των Μεγάλων Καναλιών τι συμβαίνει στη χώρα μας. Και ακολουθώντας το παράδειγμα της Τατιάνας εξέφρασαν την επιλεκτική δυσφορία τους, επιτρέποντας να αναβλύσει ο καιροσκοπισμός και η υποκρισία. Αρνούμενοι να τοποθετηθούν δημόσια και να καταγγείλουν τα σχέδια βίαιης παραβίασης της εκφρασμένης λαϊκής βούλησης.

Να τους γνωρίσουμε επομένως ότι ο εργαζόμενος λαός μας και οι απόκληροι της ζωής βιώνουν  στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι υπερασπίζονται –αλήθεια πως υπερασπίζονται τα δεκάδες νησιά που ξεπουλήθηκαν στους πλούσιους με πρόσχημα τα Μνημόνια; Ή αυτοί υπερασπίζονται ,με τον γνωστό σε όλους τρόπο, μόνο τα Ίμια- καταστάσεις σκληρού ταξικού πολέμου, στον οποίο συνέβαλαν και συμβάλουν.

Να τους θυμίσουμε ότι σε αυτή τη χώρα και εξαιτίας των Μνημονίων, υπάρχουν 1,5 εκατ. Άνεργοι, 25000 Άστεγοι, 250000 νέοι που μετανάστευσαν, 500000 συμπολίτες μας που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα εξαιτίας του ΕΝΦΙΑ και της έκτακτης-μόνιμης εισφοράς, δεκάδες χιλιάδες που οι καταχρεωμένες τράπεζες απαιτούν να τους κατάσχουν το σπίτι εξαιτίας των μέτρων σωτηρίας των τραπεζών, χιλιάδες άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια στις  λαϊκές ή στα συσσίτια!

5.       Το πρόταγμα τους είναι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να στηριχθούν ώστε να διατηρήσουν τη μαχητική τους ισχύ, για να συνεχίσουν να διασφαλίζουν την άμυνα και την εθνική κυριαρχία της Χώρας».

Μας καλείτε ουσιαστικά να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν 5000-6000 χιλιάδες απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. και μόνιμου προσωπικού! Μας καλείται να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν μείωση των πολεμικών δαπανών κατά 200-400 εκατ. ευρώ!

Και ταυτόχρονα να μην αλλάξει τίποτε στον Στρατό…. Να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα που διατηρούνται μόνο και μόνο για να ικανοποιούνται οι ανάγκες του άθλιου πελατειακού κράτους, τα τοπικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά και για να δικαιολογούνται τόσες πολλές θέσεις ανώτερων και κυρίως ανωτάτων στρατιωτικών, υπερβαίνοντας σε αναλογία και τις ΗΠΑ!

Να καταβάλλουμε κανονικά το 2$ του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ!

Ή προτείνετε οι περικοπές των 200-400 εκατ. ευρώ στις πολεμικές δαπάνες που απαιτούν οι τοκογλύφοι, να γίνουν στις όποιες κοινωνικές παροχές έχουν διασωθεί και να μπουν νέοι φόροι στον εργαζόμενο λαό;

Τέλος, τα αρχαία αμερικανικά αεροσκάφη ORION που για 6 χρόνια ήταν παροπλισμένα με δικές σας αποφάσεις πως ξαφνικά γίνονται απαραίτητα στην ¨εθνική άμυνα" και απαιτείτε να πληρώσουμε 500 εκατ. δολάρια για τον εκσυγχρονισμό τους;

Τόσο απαραίτητα, όσο και τα 1000 «δωρεάν» μεταχειρισμένα αμερικανικά τεθωρακισμένα ABRAMS που είχατε αρχικά ελαφριά την καρδία αποδεχτεί από τις ΗΠΑ, για να αποδειχτεί στην συνέχεια ότι ούτε 300 από αυτά δεν ήταν λειτουργικά, ενώ απαιτούνται 500000 ευρώ ως κόστος συντήρησης για το καθένα.

6.       Συνεχίζεται να αδιαφορείτε για τα σκάνδαλα των πολεμικών εξοπλισμών και κάθε είδους προμηθειών, με την ενεργή συμμετοχή συναδέλφων σας στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστρατεία!

Σκανδαλώδη εξοπλιστικά προγράμματα που δεν γνώρισαν το ΟΧΙ παρά μόνο από ελάχιστους στρατιωτικούς!

Τεράστια οικονομικά εγκλήματα των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με την ενεργή συμμετοχή γνωστών επιχειρηματιών, που συνέβαλαν καθοριστικά στο να οδηγηθεί ο λαός μας στην Χρεωκοπία.

Και τώρα με το ΝΑΙ σας, θέλετε ξανά, να φορτώσετε μόνο σε αυτόν τα βάρη 7.       Δε βαριούνται φαίνεται κάποιοι να παίζουν το παιχνίδι «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ» και το παίζω «μετά Χριστό προφήτης», δίνοντας «συμβουλές». Θέλοντας να καθοδηγήσουν και χειραγωγήσουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανώτατοι στρατιωτικοί που τελικά συντηρούν και αναπαράγουν τις αιτίες, τα συμφέροντα και τις αστικές πολιτικές που οδήγησαν τον εργαζόμενο λαό μας στην κοινωνική καταστροφή, στην σύγχρονη δουλοποίηση, με την συνδρομή του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!

Πιστεύουν επομένως όλοι αυτοί, που έπαιξαν ρόλο σε όλα αυτά, ότι μπορούν ή στο κάτω κάτω δικαιούνται, να μας Συμβουλεύουν;

Αφήνουμε επομένως τους Αρχηγούς να ψηφίσουν μαζί με το Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και το Μητσοτάκη –γιατί αλήθεια στο άκουσμα αυτών των ονομάτων μας έρχονται μνήμες σκανδάλων όπως Βατοπέδι, εξοπλισμοί, Χρηματιστήριο, Μεγάλα Έργα, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  Siemens…και οι λέξεις Διαπλοκή, Διαφθορά…

Και δηλώνουμε ότι οι Φαντάροι, μαζί με την υπόλοιπη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αποκλεισμένους, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ