2015-07-04 09:40:20
Φωτογραφία για Το λανσάρισμα των Windows 10 – Ποιοι θα το πάρουν πρώτο
Η Microsoft θα λανσάρει επίσημα στις 29 Ιουλίου το νέο της λειτουργικό σύστημα και με ένα blog post γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα γίνει η διάθεση των Windows 10 στο κοινό. Όπως διευκρινίστηκε η διάθεση θα γίνει σε διαδοχικές φάσεις ώστε να «μπορέσει η εταιρεία να διαχειριστεί την ζήτηση» και θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Οι πρώτοι που θα δεχθούν την αναβάθμιση θα είναι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σε κύματα όσοι έχουν κάνει «κράτηση» της αναβάθμισης. Σύμφωνα με το post του Terry Myerson, εκτελεστικού αντιπροέδρου της Microsoft για τα λειτουργικά συστήματα, «κάθε μέρα του roll-out, θα ακούμε, θα μαθαίνουμε και θα αναβαθμίζουμε την εμπειρία για όλους τους χρήστες των Windows 10».

«Εάν έχετε προχωρήσει σε κράτηση των Windows 10, εμείς θα σας ειδοποιήσουμε όταν η συμβατότητα του συστήματός σας επιβεβαιωθεί, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το σύνολο της εμπειρίας του νέου λειτουργικού συστήματος», ξεκαθάρισε ο Terry Myerson
. Δηλαδή, ανάλογα με το hardware του συστήματος του κάθε χρήστη, ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη χρονική καθυστέρηση στη μετάβαση στο νέο λειτουργικό σύστημα. Προφανώς στις προθέσεις της Microsoft είναι η συνεχής βελτίωση των Windows 10 όσο το νέο λειτουργικό σύστημα διευρύνει την πελατειακή του βάση. Η εταιρεία υπολογίζει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συστημάτων με λειτουργικό Windows 7 και Windows 8 θα είναι συμβατή με τα Windows 10. Σύντομα θα έχουν το νέο λειτουργικό και οι κατασκευαστές ώστε να ξεκινήσουν τις εγκαταστάσεις στα νέα συστήματα, ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις που θα διατεθούν στους μεταπωλητές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ