2015-07-04 10:24:06
Φωτογραφία για Μήνυμα πολίτη στο Mega...
Κύριοι δημοσιογραφοι του mega,, παίρνω το θάρρος να εκφράσω τη άποψη μου πάνω στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο δημοσιογραφικο κόσμο ενόψει του δημοψηφισματος.

Σε κάτι τέτοιες ώρες που πρέπει σαν λαός να είμαστε ενωμένοι,  όλοι εσείς οι εκπρόσωποι δήθεν των απόψεων του λάου και όλων των κοινωνικών τάξεων, όπως ειπώθηκε  από την κ. Σαραφογλου,

 αντι να βοηθήσετε τους πολίτες,  έχετε προκαλέσει ακριβώς τα αντιθετα αποτελέσματα.  Ο κόσμος έχει διχαστεί και αντιδράει με λογομαχίες.

Αυτα βέβαια που σας λεω, ειμαι σιγουρη οτι σας χαροποιουν, αφου βλέπετε το στόχο σας, να διχασετε τους πολιτες, να υλοποιείται. Είναι λοιπον, τοσο ισχυρα τα συμφέροντα σας που αμελειτε εντελώς το λαο και δεν κρατατε ουτε καν τα προσχήματα; Καθηκον ενος δημοσιογραφου ειναι να εκφραζει τις απόψεις του λαού και να του μεταφερει τα γεγονότα με αντικειμενικοτητα και αμεροληψια. Σας κανω λοιπον, το εξης ερώτημά.


Θεωρειτε οτι εκτελείτε το εργο σας σωστα; Ως απλος πολίτης λοιπον, θα κληθω να σας απαντήσω. Οχι! Η απάντηση βλεπετε ειναι απλή και ξεκάθαρη.

Δείξετε λιγο σεβασμό στον ελληνικό λαό και σταματήστε τις προπαγανδιστικες και τρομοκρατικες τακτικές.  Τουλάχιστον σε αυτό το κρίσιμο σημείο για τη χώρα,  κρατήστε ενα χαμηλό προφίλ και μη δημιουργείτε άλλες εντάσεις. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου γεννήθηκαν σε αυτη τη χώρα.

Ο δημοσιογραφικος κόσμος βεβαια συχνα το ξεχναει αυτο και καταφεύγει σε φασιστικες διαδικασιες αφου δεν επιτρέπει να ακουστούν απόψεις,  διαφορετικές απο τα συμφέροντα που υπηρετεί. Οσο κι αν σας είναι δύσκολο λοιπον,  προσπαθήστε να μη δημιουργήσετε άλλα προβλήματα.  Με την μεροληψιία σας απέναντι στα γεγονότα,  εχετε προκαλέσει την οργή όλων των Ελλήνων πολιτών! Σεβαστειτε μας  λοιπόν, και μην υποτιμάτε την κρίση μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ