2015-07-04 13:14:06
Φωτογραφία για Καταδίωξη και πυροβολισμοί στη Λευκωσία
Οι παρακολουθήσεις των μελών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε Λευκωσία και Λεμεσό, ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες και χθες το βράδυ λίγο μετά τις οκτώ αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί η σύλληψη των υπόπτων.

Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε 27χρονο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός αντί να συμμορφωθεί ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη η οποία έφτασε μέχρι τα Λατσιά. Εκεί οι αστυνομικοί φέρονται να έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά της μοτοσικλέτας και να την ακινητοποίησαν, ενώ συνάδελφοι τους προσπάθησαν να ανακόψουν και όχημα που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σύγκρουση

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι «Στην κατοχή του 27χρονου ανεβρέθηκε σε τσάντα ώμου ποσότητα κάνναβης 3 κιλών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε συσκευασία με μισό κιλό κάνναβης».


Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για εφτά μέρες

Νωρίτερα

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την καταδίωξη συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 3,5 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση 27χρονο σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στις 20:30.

Σε κάποια στιγμή τα μέλη του Σώματος έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο, αυτός αρνήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη, κατά την οποία έγινε ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά της μοτοσυκλέτας, ώστε να ακινητοποιηθεί.

Στο μεταξύ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και ακολουθούσε τη μοτοσυκλέτα  ακινητοποιήθηκε, αφού πρώτα συγκρούστηκε με περιπολικό της αστυνομίας.

Στην κατοχή του 27χρονου ανεβρέθηκε σε τσάντα ώμου ποσότητα κάνναβης 3 κιλών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε συσκευασία με μισό κιλό κάνναβης.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ