2015-07-04 14:57:07
Φωτογραφία για Όχι στην ανέχεια...
Αγαπητό tromaktiko,

ντροπή και αίσχος στα πουλημένα κανάλια, στους πουλημένους δημοσιογράφους και στους πολιτικούς που έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους δημοκράτες και Έλληνες. Έχουν το θράσος να απαιτούν από το λαό να ψηφίσουν ναι και να απαιτούν από το λαό να συνεχίσει να είναι υπόδουλος σε αποφάσεις που άλλοι παίρνουν για αυτόν.

Προσωπικά ρίχνω τις ελπίδες μου στους νέους, καθώς εκείνοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και βλέπουν και συγκρίνουν την έντονη προπαγάνδα που συμβαίνει στα υποκινούμενα από άλλους κανάλια. Δυστυχώς δεν μπορώ να κατηγορήσω ηλικιωμένους και ανθρώπους που η ενημέρωση τους πηγάζει μονό από την τηλεόραση...ίσως να έπεφτα και εγώ στη παγίδα τους... η ατάκα που πραγματικά με εξοργίζει όταν ακούω από ανθρώπους όχι μονο του πολιτικού συστήματος αλλά και από ανθρώπους με καλλιτεχνικό υπόβαθρο και κουλτούρα, να λένε ναι σε όλα και να προτρέπουν το λαό προς αυτό το μονοπάτι...θυμίζει λίγο ριαλιτι, Ψήφισε τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, μίας και αυτός υποστηρίζει το ναι ή το όχι.
. Ειλικρινά δεν είμαι κομματοποιημενος πολίτης ή από αυτούς που ψηφίζουν το όχι με απολυτη σιγουριά ότι όλα θα είναι ρόδινα μετά...αλλά είμαι από αυτούς που θέλει μία φορά κάπως να αντιδράσει και να πει όχι στη συνέχεια όλων αυτών που ζούμε...Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εμάς Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ