2015-07-04 17:01:07
Φωτογραφία για Φυτεύετε και τις γλάστρες...
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ένα όργιο παραπληροφόρησης από βολεμένα στελέχη του πολιτικού συστήματος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από βολεμένους Οικονομολόγους ότι τάχα με το αν θα υπερισχύσει το ΟΧΙ η Ελλάδα θα καταστραφεί, η Ελλάδα θα φύγει από το ΕΥΡΩ και ο Έλληνας αγρότης θα χάσει την επιδότηση .

ΑΙΣΧΟΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ.

Εδώ και...

πέντε χρόνια κατά την είσοδο της Χώρας στα μνημόνια μας τυμπανίζουν καθημερινά ότι η Ελλάδα δεν είναι Χώρα ανταγωνιστική .Ρωτώ λοιπόν τους βολεμένους και τους προκαλώ να μας απαντήσουν τι σημαίνει Ανταγωνιστικότητα σε μια Χώρα η οποία έχει χάσει την παραγωγική της βάση από την άδικη υπερφορολόγηση των πολιτών ,και από την ισχυρή ισοτιμία του ευρώ .

Κάθε μέρα ψεύδονται απέναντι στον Ελληνικό Λαό .

Η Χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα για να δημιουργήσει παραγωγική βάση χρειάζεται ένα ανταγωνιστικό νόμισμα και ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα .


Αντί να προσπαθούν να αυξάνουν τον παραγωγικό πλούτο χωρίς επιπρόσθετη επιβολή φόρων και να καθοδηγούν σωστά τον αγρότη με το σύνθημα «ΦΥΤΕΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ» απεναντίας με τρόπο επιβλητικό του θέτουν το ψευτοδίλημμα ότι αν ψηφίσει υπέρ του ΝΑΙ δεν θα χάσει την επιδότηση . Σκοπίμως όμως δεν του αναφέρουν ότι με την υπερφορολόγηση που θα επιβληθεί εάν υπερισχύσει το ΝΑΙ ο αγρότης θα χρειαστεί κάθε χρόνο να πουλάει και ένα χωράφι για να ζήσει . ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ; Αυτό λέγεται Ανταγωνιστικότητα ;

Επίσης δεν μας αναφέρουν ότι η υπερφορολόγηση που θα επέλθει στα τυποποιημένα προϊόντα με την επιβολή ΦΠΑ 23 % δίνει την δυνατότητα να φεύγουν τα προϊόντα χύμα προς τις Χώρες του Εξωτερικού με αποτέλεσμα η Χώρα να χάνει την προστιθέμενη αξία που της αναλογεί. Αυτό λέγεται Ανταγωνιστικότητα ;

Όταν προσπαθείς να εξυπηρετήσεις συγκεκριμένα συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών διαλύοντας πρωτίστως την παραγωγική βάση που σου έχει απομείνει είτε λέγεται πρωτογενή παραγωγή ,είτε τουρισμός , είτε Εξαγωγές το αποτέλεσμα με μαθηματική ακρίβεια θα είναι η ανεργία να αυξάνει ενώ παράλληλα οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειώνονται βυθίζοντας έτσι την Χώρα ολοένα και περισσότερο στην Ύφεση.

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΤΡΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ .

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ............ Με Εκτίμηση,

Ηλίας Κανάκης

Επικεφαλής του συνδυασμού Κοινωνία σε Κίνηση

Της ελάσσονος Μειοψηφίας Δήμου Πύλου Νέστορος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ